Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Onlajn flertovanje

Flertovanje je suptilna veština. Ne želiš da ispadneš prenapadan ili čudan ili da zvučiš kao očajnik. Za flert je potrebna prefinjenost i razumevanje. Želiš da joj lagano dodirneš ruku, nasmešiš joj se i učiniš da se oseti kao jedina žena u prostoriji. Ali flertovanje onlajn je nešto sasvim drugačije. Ne možeš da koristiš određeni ton u govoru, izraze lica ili govor tela da bi ona razumela tvoja osećanja. Možeš da koristiš samo reči, skraćenice i emotikone kao što je smajli ili slično.

Kako onda flertovati onlajn? Evo nekoliko saveta za muškarce kako da uspešno flertuju na mreži.

Budi direktan.
Imaš manje mogućnosti kada si onlajn. Zato je ponekad bolje da budeš direktan. Probaj da joj saopštiš šta želiš, koristeći 10 reči, ne 1000.

Reaguj.
Flertovanje je dvosmerna ulica. Ako te neka žena interesuje ali joj ne šalješ odgovore, vaš flert neće preći na sledeći nivo. Za ovaj ples je potrebno dvoje. Obavezno odgovaraj na njene poruke i održavaj tempo vaše komunikacije.

Budi zabavan.
Nema ničeg seksipilnijeg od muškarca sa sjanim smislom za humor. Mnoge žene vole da se smeju, zato joj pokaži šta umeš i pošalji neke smešne opaske ili čak cele viceve.

Deli komplimente.
Žene obožavaju komplimente. To može da bude nešto jednostavno kao “Dopada mi se tvoj stil pisanja” do “Nema ničeg seksipilnijeg od inteligentne žene koja je privlačna i iznutra i spolja”. U svakom slučaju, komplimenti su siguran put ka uspešnom onlajn flertu.

Budi iskren.
Ako komunicirate onlajn, to ne znači da se nikada nećete sresti uživo. Budi iskren u načinu na koji predstavljaš sebe i u onome što govoriš. Ako stvari kliknu među vama i izađete na večeru, neće biti dobro ako ona očekuje tridesetogodišnjaka a ti u stvari imaš pedeset godina.

Onlajn upoznavanje i komunikacija ovih dana postaju sve popularniji. Zato je umeće onlajn flertovanja neophodno u 21. veku. Stoga muškarci, budite iskreni, reagujte na sagovornicu, pokažite da umete da je nasmejete i zapamtite, svaki kompliment puno znači.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks