Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Ženske grudi

Ženske grudi su veoma delikatan deo tela! Način na koji ih dodiruješ odmah otkriva da li si iskusan u intimnim stvarima. Dodirivanje grudi na određen način može ženu dovesti do orgazma, čak i pre penetracije. Pročitaj naše savete, tvoja partnerka će ti biti zahvalna za to!

Za razliku od ostalih delova tela, grudi odmah reaguju na dodir. Ženske grudi možeš da stimulišeš trljanjem i masiranjem celom rukom, prelaženjem preko bradavica samo vrhovima prstiju, blagim uvrtanjem bradavica između prstiju, sisanjem, stiskanjem i grickanjem grudi.

Probaj erotsku masažu na njenim grudima. Zagrej dlanove (možeš da utrljaš i malo ulja za masažu). Vrhovima prstiju dodiruj bradavice, uvrćući ih blago. Zatim celim rukama kruži po grudima, stiskajući blago, zatim jače, menjajući ritam od brzog do sporog i natrag. Zatim ponovo blago pritisni bradavice između prstiju. Odmiči i primiči grudi kako praviš krugove, blago ih stiskajući zajedno.

Za seksi zabavu, prekrij joj grudi šlagom ili sirupom, a možeš da upotrebiš i druge jestive stvari, po trenutnoj želji i inspiraciji – čokoladu, med, čak i džem.

Za novi doživljaj možeš da umočiš prste ili usne u vino, zatim da pokvasiš bradavice tvoje partnerke. Vino zatim oliži ili posisaj sa bradavica i videćeš efekat koji alkohol na njih ima – odmah će se stvrdnuti i uzdići. Alkohol povećava osetljivost njene kože i zagreva je. Sledeći ove primere, možeš da otopiš kockicu čokolade na njenim grudima, ili da koristiš bilo kakvu ukusnu, jestivu, sočnu namirnicu, kao na primer sladoled, koji će se otopiti na njenoj vreloj koži. Zatim ćeš imati dodatno zadovoljstvo u lizanju njenih grudi, dok ne ukloniš svaki trag slatkoće. Koristi jezik u kružnim pokretima, nekada brže, nekad sporije, menjajući ritam. Kada stigneš do bradavice, sisaj za najveći užitak tvoje partnerke. Opisuj krugove i osmice, igraj se slatkim lepljivim namirnicama, slikaj na njenoj koži ili je u potpunosti prekrij čokoladom.

Možeš u tu svrhu da korisniš četkicu umočenu u jestivu boju i da na njenim grudima napišeš neku seksi reč ili nacrtaš seksi scenu koju ćeš zatim polizati dugim pokretima jezika. Ali pre nego što je ukloniš, pitaj tvoju partnerku da dešifruje nacrtano. Ako pogodi, moći će da odabere sledeću pozu u seksu. Ako ne uspe da pogodi, ti biraš.

A evo još jednog trika: uzmi kockicu leda u usta i stavi usta na bradavicu. Sisaj bradavicu hladnim usnama, dok toplim rukama trljaš njene grudi.

Da bi njenim grudima pričinio neslućeno zadovoljstvo, posluži se posebnim kopčicama ili štipaljkicama koje su za to namenjene. Tako nešto možeš da nabaviš samo u seks šopu. Dok su bradavice pritisnute kopčicama, one su pod stalnom stimulacijom, a ti možeš da se pozabaviš drugim delovima njenog tela. Dovoljno je blago povlačenje štipaljki da bi probudio njen apetit za seks.

Ovakve posebne štipaljke imaju mogućnost podešavanja jačine stiska, tako da ne možeš da pogrešiš. Mogu da ih koriste i muškaci i žene.

Za nekonvencionalne partnere, najbolji način uzbuđivanja kroz dodir grudi je da tvojim dignutim penisom prelaziš po njenim grudima, bradavicama, ili da ga partnerki staviš između grudi. Na ovako senzualan način, oba partnera mogu da dožive orgazam.

Nekim ženama dodir grudi izaziva bol. Razlog može da bude velika osetljivost ovog dela tela kod nekih žena, tako da u obzir dolaze samo blagi dodiri, bez grubljeg stiskanja grudi koje druge žene vole. Kod takvih žena, možeš da koristiš suptilne predmete da bi joj stimulisao grudi – dovoljan je dodir pera, četkice ili jezika.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks