Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Dionisije777 (45)
NYC-Beograd  *

Vuki91 (33)
Beograd  *

zeka_ns (47)
Novi Sad  *

Nenna (38)
Loznica  *

Znamdaupoznam (50)
Niš  *

Lični kontakti

Kako vaša inteligencija utiče na vaš uspeh kod žena

Dobro smo razmislili i malo istraživali i došli do zaključaka i razloga zašto inteligencija zapravo negativno utiče na uspeh jednog muškarca sa ženama. Kako se izboriti sa ovim preprekama i kako biti uspešan, čak i sa višim IQ-om od prosečnog?

Previše analizirate stvari

Što ste pametniji to više proračuna obavite u sekundi. To znači da kada treba da priđete ženi, veoma je lako smisliti 1000 razloga zašto joj ne biste prišli. Naravno, sve se to svodi na strah od odbijanja, ali vaš intelekt vam nažalost daje sposobnost da vrlo lako opravdate to da NIŠTA NE URADITE. To jednostavno znači da vi sebi govorite kako je u redu biti SLABIĆ i ne prići toj ženi.

I kako se onda nositi sa ovim ako ste jedan od pametnih momaka? Lako. Ostanite verni pravilu od tri-sekunde. Pravilo tri-sekunde tvrdi da od momenta kada ugledate ženu koja vam se sviđa, imate tri sekunde da joj priđete pre nego što vas unutrašnji glas spreči da joj priđete. Kad su u pitanju pametni momci, u suštini imate tri sekunde dok ne krenete da previše analizirate situaciju i da vam nadođe 25 različitih scenarija u kojima će vaš prilaz doživeti neuspeh.

Smatrate da je teško ili nemoguće povezati se sa ženom slabijeg intelektualnog nivoa od vas

Nemam ništa protiv žena ali mi se čini da što su zgodnije to su gluplje. To je verovatno zbog činjenice da su rano u životu postale svesne svog izgleda i da im je to privilegija, i samim tim nisu poradile na svom intelektu.

U svakom slučaju, ako ste pametan momak, veoma će vam biti teško da se sa takvim ženama povežete. Zašto? Verovatno jer će omiljena tema njenog razgovora biti tračevi sa posla, šoping, šta se desilo u Kim Kardashian reality show-u, itd. Nažalost, ove teme vam neće ispuniti vaš analitičan um, već ga verovatno oštetiti. To takođe znači da će vaše teme razgovora nju uspavati, čineći celu vašu konverzaciju veoma teškom.

Opšte je poznato pogrešno shvatanje da je inteligentnim momcima lako da spavaju sa glupim devojkama. Ovo ne može biti više pogrešno. Zapravo, sa inteligentnim ženama je lakše spavati, jer sa njima možete imati značajne razgovore, povezati se sa njima i lako ih impresionirati svojom inteligencijom i znanjem. Takođe, one će biti slobodnijeg duha i na njih manje mogu uticati prijatelji, što znači više veza za jednu noć. Sa druge strane, manje inteligentne devojke je lako impresionirati dobrim izgledom i dramom.

I kako onda sa ovim izaći na kraj? Sve zavisi od vaših želja. Ako jednostavno morate spavati sa ovakvom devojkom, morate da GLUMITE. Glumite da ste zainteresovani za ono što priča, hvalite se svojim uspehom, kolekcijom kola koje posedujete, i govorite joj ono što želi da čuje. Duga veza verovatno ovde NEĆE cvetati, tako da je laganje i pretvaranje nešto što morate raditi da biste dobili ono što želite.

Vaša interesovanja će takvu ženu uspavati

Nažalost, ovo boli. Svi volimo da pričamo o stavrima koje volimo. Na primer, ja volim mnogo stvari koje ljudi smatraju inteligentnim, kao što su proučavanje društvenog ponašanja, socijalna psihologija i ljudski odnosi, ali i stvari kao što su marketing i ekonomija. Zanesem se kad pičam o stvaranju i razvijanju poslova i volim da razmišljam o svim komponentama koje su potrebne da bi jedna ideja uspela. Zato, iako volim da pričam o ovim temama, verovatno bi ih ubilo koliko im je to dosadno, osim ako ne studiraju ili ne rade u toj struci.

Kako zaobići stvari poput ovih? Kao što rekoh, lako. Pokušajte pričati o stvarima koje ONA voli i pripremite se da glumite. Takođe, možete diskutovati o temi na koju svi imaju nešto da kažu, a to su: društveni odnosi. Pitajte je za mišljenje o tome šta vaši prijatelji kažu, rade, pitaju u vezi sa njihovim devojkama, itd.

Vaš humor ne razume mnogo žena

Ironija, satira, igra reči i asocijacije vas mogu nasmejati. Međutim, prosečna osoba retko zalazi dublje od opštih šala pa će vaše ironične izjave ostati neshvaćene.

Rešenje? Ako u suštini nemate smisao za humor,  i upravo gore pomenuto je ono što vas jedino zabavlja, onda se klonite šale. U suprotnom, koristite životne situacije da stvorite humor, kao na primer, taj dečko koji joj je malopre prišao i nije uspeo. Priđite joj tako što ćete se našaliti u vezi sa tim.

Skloni ste pre da se fokusirate na logiku nego na osećanja

Ovo je verovatno jedna od najvećih prepreka kad su muškarci u pitanju, jos više istakunta kod vrlo pametnih momaka. Inteligentni muškarci imaju logički um koji donosi logične odluke, koriste svoj način razmišljanja da bi impresionirali žene. Međutim, žene nisu zainteresovane za vaše logične odluke; one hoće da znaju o vašim osećanjima. Da pojednostavimo, žene neće spavati sa vama jer je logično da tako urade. Uradiće to jer osećaju da tako treba.

Tako da ako želite da povećate vaše šanse, pokušajte logiku da izražavate u pogledu na osećanja. Ovo je možda ekstremni primer ali umesto da kažete, „Ovo je logično uraditi.”, recite „Osećam da treba ovo da uradimo.” Takođe, umesto da kažete „Sviđa mi se ukus ovog vina u ustima”, kažite „Zbog ovog vina se osećam sjajno.”

Imate visoke standarde

Nažalost, jer ste tako prefinjeni, biće vam potrebna prefinjena žena koja bi vas držala zainteresovanim na duže vreme. Možete podneti malo informacija dnevno o Kim Kardashian. Na nesreću, to direktno utiče na to da je manje žena tamo negde za vas, što znači da ćete neizbežno upoznati dosta neprikladnih žena, što vremenom može promeniti vaš pogled na ljubav i vaša očekivanja u vezi ljubavi.

Kako to izbeći? Možete se zadovoljiti sa time što lako nailazi i rizikovati da budete dobro obavešteni o Kim Kardashian celog svog života, ili možete nastaviti da trazite ( i da se nadate da vaša potraga neće potrajati ceo život ).Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks