Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Nekoliko dobrih razloga zbog kojih se treba viđati sa zrelim ženama

Viđanje sa starijim ženama je danas vrlo često. Zbog čega muškarce toliko privlače zrele žene?

Ona ima sopstveni život,
svoju karijeru, prijatelje, stan, novac. Njen život teče dalje i kad ti nisi pored nje. Takođe, činjenica da starija žena ima sopstven novac znači da je sigurno naporno radila da ga zaradi. Da li to znači da ne treba ništa da plaćaš? Ne. Ako želiš da je impresioniraš, izvedi je na finu večeru, jer će znati da ceni njenu vrednost.

Samostalna je
Kada izađete sa tvojim prijateljima ili kolegama, bez obzira koji je povod, nećeš morati da brineš o njoj svakog trenutka. Ona već ima dovoljno iskustva da ume da se snađe u takvim situacijama. Sofisticirana je.

Ona zna šta voli
- a šta ne voli. I ne ustručava se da to i kaže. U krevetu? Probaj da je šokiraš. Vezivanje? Biseksualnost? Trojke? Uloge? Čak iako nije sve isprobala, siguno joj je sve to već palo na pamet. Izvan spavaće sobe je isto. Možda misliš da su sve starije žene “očajne”. Neke možda jesu. Ali mnoge nisu. Ona je izbirljivija i drugačije posmatra život. To ne znači da ona ne želi brak i porodicu, možda ih želi – ali će to znati odmah da ti kaže. Iskusila je život (a možda je već prošla i kroz brak), i zato je opuštenija od mlađih devojaka.

Ne treba joj jato
Mlađe devojke ne mogu da mrdnu bez 15-ak svojih najbližih prijateljica. Kad izlaziš sa mlađom devojkom, takođe izlaziš sa svim njenim prijateljicama. Ne možete da izađete i radite šta god želite, jer je njoj potrebno odobrenje višeg upravnog tela. Zrelija dama sigurno ima prijatelje – ali joj isto tako sigurno nije potrebno njihovo odobrenje da bi živela svoj život.

Imala je seks pre nego što je imala profil na fejsu
Teško je zamisliti, ali postojao je život i pre facebooka. Sjajno je imati vezu koju ne moraš da objaviš na fejsu. Na taj način čuvate misterioznost i privatnost. Nije potrebno da budeš svuda prisutan, da lajkuješ sve što ona kaže ili uradi i brineš se kako će ona to shvatiti. Kod dvadesetogodišnjakinje ti to ne bi prošlo.

Nisi joj neophodan,
ali ona te želi. Ako je do sada bila uspešna bez ičije pomoći, bez obzira na njene prethodne veze, prošla je kroz dovoljno toga da može da prebrodi svaku situaciju. Ona zna da svet neće stati ako ona nema dečka. Ali bi zato volela da ga ima. Dok mlađe žene očekuju da im pružiš život, identitet i budućnost, starija žena već zna ko je i šta želi u životu – ona samo želi da to sa nekim podeli.

Pored nje možeš da postaneš bolji čovek
Ona bira restorane, plaća stvari, vodi te na razna mesta. Ima pristup svetu koji ti još nisi video i radila je stvari koje ti još nisi. Ona ima moć. Osećaj je sjajan – svi žele da imaju nekoga da o njima brine.


mnogo toga naucis pa preneses na mladje generacijeSlične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks