Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Velike ili male grudi?

Prema jednom istraživanju koje je sprovedeno na Američkom univerzitetu Ilinois, na odseku za psihologiju, došlo se do zakljućka da su muškarci izuzetno precizni kada je reč o njima najomiljenijem delu ženskog tela.

Naime došlo se do podatka da kod muškaraca koji su sportski nastrojeni, kod onih koji puše i kod onih koji veoma mnogo komuniciraju sa ženskim rodom najveću privlačnost doživljavaju u velikim ženskim grudima.

Sa druge strane, kod muškaraca koji ponekad konzumiraju alkohol, koji su religiozni, koji su melanholičnog temperamenta i podređena strana u vezi, veću privlačnost vide kod žena sa malim grudima.

Na osnovu ovoga bi se moglo zaključiti da su muževniji muškarci, energičniji i prodorniji mnogo veći ljubitelji velikih ženskih grudi, dok sa druge strane emotivniji, osećajniji i malo povučeniji tipovi muškaraca su obožavaoci manjih ženskih grudi, pa da probamo da otkrijemo koje su prednosti i nedostatci određenog tipa ženskih grudi.

Naime, velika većina žena kao da podsvesno same prave ovakve ankete i dolaze do sličnih rezultata, pa na sve moguće načine pokušavaju da povećaju svoje grudi (o silikonima kao o veoma raširenoj pojavi ovde ne treba trošiti reči). Međutim prema jednoj drugoj studiji, koju su izveli naučnici sa univerziteta u Beču došlo se do zaključka da je bolje imati manje nego veće grudi, a u nastavku ćete videti i zbog čega.

Manje grudi omogućavaju veći seksualni doživljaj

Tokom ispitivanja osetljivosti ženskih grudi došlo se do zaključka da su manje grudi daleko osetljivije, da je njihovim dodirivanjem daleko lakše ostvariti seksualno uzbuđenje nego kod većih grudi, zbog toga što veće grudi poseduju brojne masne čepove na osetljivim delovima grudi i na taj način bivaju teže nadražene.

Lakše su za održavanje dobrog zdravlja

Kod manjih grudi je karakteristično da se na njima lakše mogu napipavati potencijalni čepići nego na velikim, a velike grudi predstavljaju dodatno opterećenje kako za kičmu tako i za vrat.

Pomoću njih se duže ostaje mlad.

Opšte je poznato da velike grudi kratko održavaju svoj oblik i lakše podležu sili gravitacije od onih manjih. U kameno doba bilo je poznato da su muškarci birali one sa manjim grudima jer su one duže ostajale mlade i vitalnije.

Male su ali slatke

Naime mnogi muškarci smatraju da su manje grudi izuzetno slatke i simpatične i da bi se svakako pre odlučili za njih nego za velike grudi.

Mnogo je lakše ostvariti elegantan izgled

Mnogo je lakše stvoriti elegantan i fini izgled sa malim grudima, što nije slučaj kada je reč o velikim jer se kod njih stalno treba obraćati pažnja na njihovu neposlušnost. Verovatno će ovakva tvrdnja zvučati nefer prema damama koje poseduju prirodno velike obline, ali one u većini slučajeva ne mogu sebi priuštiti odgovarjuću elegantnost i glamur.

Može se biti i bez grudnjaka

Mnoge žene sa velikim grudima bi pozavidele na ovome posebno kada dođu vreli letnji dani, jer tada bi one sve dale kada bi se mogle rešiti ovog odevnog predmeta, dok kod žena sa manjim grudima ovako nešto je veoma moguće i poželjno, tako da u čestim prilikama mogu da izostave grudnjak ispod glavne odeće a da se to uopšte ne primeti.

Ne predstavljaju smetnju tokom bavljenja sportskim aktivnostima

Možda je nekima poznata legenda kako su legendarne Amazonke sekle svoju levu sisu kako bi bile u mogućnosti da drže luk i strelu. Ne želeći da uđemo u dubinu ove priče, samo ćemo zaključiti da su tokom bavljenja bilo kojom sportskom aktivnošću daleko praktičnije manje grudi za razliku od velikih i neukrotivih.

Manje grudi teže postaju obešene od velikih

Dok su devojke još mlade velike grudi im predstavljaju veliki izvor samopouzdanja, dok kroz kasnije godine biologija kao i gravitacija rade svoj posao. Pored toga, manje grudi daleko duže ostaju oblikovane i svoju čvrstoću upornije održavaju.

Manje grudi pružaju sve što i velike

Muški rod mnogo voli da se igra sa njima i voli da ih dodiruje. Njihova primarna funkicja je proizvodnja mleka i ishrana beba. Uglavnom, izgledaju posebno slatko s obzirom na kompletnu figuru. Na kraju daju posebnu crtu ženstvenosti i definišu žensku lepotu. Da li vam je potrebno još nešto pored toga?


Potpuno nebitno svage grudi su lepe na svoj nacin


Slične teme


Tagovi:
 

Tagovi



Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks