Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Poklanjanje nevinosti

Od nedavno veoma raširen trend u svetu postao je ponovno rekonstruisanje ženskog himena. Praksa koja je bila poznata u prošlosti na mnogobrojnim evropskim dvorovima, jeste da su buduće kneginje, baronice i kraljice obnavljale svoj himen, kako bi podržale željenu tradiciju o budućim suprugama velikih monarha kao nevinim nevestama.

U tu svrhu su se koristile mnogobrojne tehnike od kojih su primarno mesto zauzimali hirurški zahvati kao najrašireniji i veoma često korišćeni u tu svrhu.

Danas se  u mnogim delovima sveta ponovo vraća ovakva praksa, jer je ponovo počelo da preovladava mišljenje, pored drugih razloga, da je ulazak u brak kao nevina najbolji početak bračne veze.

U prošlosti su se, pored ovih primera sa evropskih dvorova, odlučivale i devojke iz patrijarhalnih sredina, zbog toga što je izazivalo veliku sramotu u porodici u koju stupa devojka, ukoliko nije bila nevina. Danas se takav zahvat naziva rekonstruktivnom hirurgijom vagine.

U našoj neposrednoj okolini je zabeležen slučaj da je žena nakon skoro 40 godina provedenih u braku, poželela da svom mužu podari svoju nevinost. Ovakve hirurški zahvati su veoma popularni u našoj neposrednoj okolini, i cena ovakvih zahvata se kreće oko 500 evra pa naviše.

U ovakvim postupcima se koriste nekoliko metoda, od kojih je najrašireniji obuhvat himena iz unutrašnjosti vagine i njegovo zašivanje koncem. Ovakvim zahvatom se obezbeđuje kratkotrajno zadržavanje himena od nekoliko dana.

Kod drugog metoda teži se da se on uspostavi na nešto duži vremenski rok, a to se ostvaruje uzimanjem okolnog tkiva oko sluznice i njegovo prišivanje na mesto gde je bio pravi himen.

Naravno ovakvim zahvatom se formira novi himen, koji ostaje stabilan sve do prvog seksualnog kontakta. U cilju uspešnog obavljanja ovog zahvata koristi se anestezija koja može da bude lokalnog, a i po želji totalnog karaktera.

Nakon više od nedelju dana posle operacije, koja inače traje u proseku od pola do jednog sata, nije moguće sa lakoćom doći do otkrića da je tu bio izvšen bilo kakav hirurški zahvat.

Veoma je interesantan podatak, da nakon saznanja da su ovakvi zahvati mogući, nakon prvog puta obnavljanja sopstvenog himena, žene se nakon toga odlučuju ponovo za ovakav zahvat i po nekoliko puta.

Doktori koji se bave ovom vrstom plastične hirurgije, naglašavaju da im devojke dolaze iz raznoraznih razloga, a primarni koje sve napominju je da žele da uđu u brak kao još uvek nevine, jer je to tradicionalno dobra pozicija za početak braka.

Određen broj njih se ipak odlučuje na ovaj regerativni postupak, u dogovoru sa svojim partnerima ili u slučaju kada dođe do povređivanja himena iz raznoraznih razloga.


najlepsi poklon na svetu


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks