Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Odgovori na najveće misterije muškog roda

Ovim tekstom ćemo probati da nežnijem polu damo neke odgovore na najčešća pitanja u vezi sa muškim rodom. Prikazaćemo neke statističke podatke uz pomoću kojih ćete moći da donesete neke zaključke o jačem polu. Za početak, po statističkim podacima, najveći strah koji se javlja kod muškaraca jeste neuspeh održavanja erekcije, a oko 35% njih svoje seksualne veštine je naučilo gledajući erotske filmove.

Više od polovine ispitanih muškaraca imalo je seks na radnom mestu, dok skoro oko 80% njih redovno mašta o seksu sa svojim koleginicama. Na ova pitanja odgovorio je oko 1.131 muškarac u anketi na osnovu koje je sačinjena najnovija studija. Pored toga što su koleginice glavni predmet njihovih maštarija, velik broj njih mašta o seksu sa svojim šeficama.

Jačem polu su potrebne emocije slično kao i kod nežnijeg pola. Na takav odgovor odlučilo se njih preko 90%, koji radije biraju seks sa svojom stalnom partnerkom, koji uključuje nekoliko puta nedeljno, u odnosu na seks koji bi imali sa nekom do kojih im nije stalo i to svaki dan. Najveći strah koji dominira kod muškaraca jeste uspešno održavanje potencije, kod dve trećine ispitanih spas nalaze u maštarijama koje uključuju svoju sadašnju partnerku, dok kod oko 40% njih pomažu maštarije o svojim bivšim devojkama.

Što se tiče dužine muškog ponosa, njih 35% se plaši da nije premali, dok kod određenog broja ispitanika oblik polnog organa takođe izaziva zabrinutost. Zanimljiv podatak je da određen broj ispitanih daju čak i imena svom polnom organu poput Srećko, Veliki i slično, dok sa druge strane, više od pola muškaraca bi volelo da njihove partnerke daju imena svom  polnom organu.

Zanimljiva su pitanja u vezi sa seksom u troje, jer njih 42 odsto bi odbilo samu pomisao na seks koji bi uključivao još jednog muškarca u krevetu, dok bi velika većina prihvatila predlog koji bi podrazumevao još jednu ženu u krevetu.
Zanimljiv je podatak da većina njih voli nove veštine u krevetu sa svojim partnerkama, međutim njih 10% bi postavilo pitanje kod koga i gde su naučile te nove zahvate.

Jedna trećina ispitanika odgovorili su da su bar jednom oglumili orgazam u svom životu, a broj onih koji bi koristili vibratore tokom seksa dostigao je cifru od 70%. Procenat muškaraca koji bi voleli da budu na rođenju svog deteta je pao sa oko 20% na oko 12%, a da postoji pilula za kontracepciju za muškarce, njih približno pola bi se odlučilo da je koriste.

Na kraju vam dajemo zanimljive odgovore na pitanja u vezi sa oralnim seksom, jer njih oko 60% je reklo da bi voleli da dobiju mnogo više oralnog seksa, a dok je isti broj njih naveo da se njihove tehnike  pružanja oralnog zadovoljstva kotiraju bolje od većine drugih muškaraca. U cilju boljih seksualnih odnosa veliki broj njih je koristilo fotografije i razne igrice u cilju pospešivanja seksualnih odnosa, dok se približno pola njih slikalo golo za svoje partnerke.Slične teme


Tagovi:
 

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks