Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Kako preživeti loš ljubavni sastanak

Probajte da izađete ponovo. Ukoliko ste se izmrcvarili na prvom sastanku, pitajte vašeg partnera da pokušate sa novim izlaskom. Ukoliko želite da pokažete svoju nežniju stranu i da priznate da ste zabrljali, to bi moglo da pokaže vašu ranjivost koja bi mogla da razneži vašu pratnerku.

Nije loše ponekad da kažete: "Izvini ali ja sam veoma nervozan, jednostavno to nisam onaj pravi ja. Mogu li da počnem sve iz početka?" Onda dobro udahnite i zaboravite sve što mislite da ste uradili i da vas je to osramotilo i počnite sve iz početka.


Budite otvorenog uma. Ukoliko ona nije ono što ste vi očekivali to ne mora odmah da bude tako loše. Moguće je i da ona pokazuje znakove nervoze verovatno zato što se i vi njoj na neki način dopadate. Moguće je i da je ona hronično stidljiva ili jednostavno ne zna šta da radi na prvom sastanku. Drugim rečima, ukoliko vaša pratilja nije vanserijski nepristojna, nemojte je prebrzo otpisati.
 
  • Treba često upotrebljavati kratka pitanja na osnovu kojih bi takve osobe mnogo više otvoreno govorili o sebi, posebno onda kada se osećaju nervozno da pričaju o sebi samima. Slušajte pažljivo i osmehujte se bezrezervno.
    Imajte na umu da je mogući razlog propalog sastanka možda nešto što ste rekli a ona je dovoljno ljubazna da vam ne ukaže na to. Naprimer, ukoliko ste pokazali jake stavove u vezi osetljivih tema (što se nipošto ne preporučuje na prvom sastanku), mogli bi da uvredite njeno uverenje toga bez da ste bili svesni. Budite pažljivi!

Učinite nešto veoma fino vašoj pratilji. Umesto da se obazirete na to kako se loše osećate, probajte da ciljate na to da se vaš partner oseti lepo uprkos tome da vi to sve radite iz sebičnih razloga.

  • Izađite negde i uzmite joj buket cveća. Opravdajte se da trebate na kratko da izađete na vazduh ili nešto slično. Prirodno trebala bi da postoji neka Cvećara u blizini, još bi bolje bilo kada bi vi zajedno šetali a onda preduzeli ovakav gest, kako bi samo začinili zajednički momenat.
  • Predložite joj da budete od pomoći u vezi stvari na koju se ona uporno žali tokom razgovora. Naprimer, ukoliko joj treba da se pobrine za dete svoga brata ili sestre ili ima pokvaren automobil, ponudite svoju pomoć u okviru sopstvenih mogućnosti. To će umanjiti razlog njene zabrinutosti i za rezultat moglo bi da ima vaš razgovor koji bi otišao u potpuno novom smeru.
  • Držite joj otvorena vrata, ponudite joj svoj ogrtač kako bi prešla preko blata, dajte joj da sama izabere najbolje mesto u bioskopu, itd.

 
Budite opušteni. Dobro imate loš sastanak i to me mora da bude kraj sveta. U pitanju može da bude samo nekoliko oduzetih sati vašeg vremena. Zašto ne pokušati opustiti se i proći kroz njega glatko? Bez obzira šta trenutno radili, probajte uživati u tome. Ako ste na zajedničkom ručku, koncentrišite se na hranu umesto na to kako je možda neugodan vaš sastanak. Uprkos tome što celim svojim bićem znate da ta osoba nije za vas gledajte na tu situacija kao na to da barem neko od vas dvoje ima šansu da obrne realnost, takvu kakva je, koja je takva samo privremeno.


Ubacite malo humora u situaciju. To pomaže zadržavanju osećaja za humor i potencijalne izglede, kao što je jednom rekao Gručo Marks: Imao sam predivno veče – samo što to nije bilo ovo veče. Duhovitost u mnogome omekšava situaciju koja je otišla u pogrešnom smeru, treba se potrudi nasmejati se malo na sopstveni račun.

  • Obratite pažnju na svaki detalj koji se odigrava tokom vašeg sastanka kako bi to mogli da iskoristite da izmislite neki vic kako bi razvedrili nastalu situaciju, koncentrišite se da pronađete ono što je smešno u situaciji, radije nego da insistirate na previše pristojnom ponašanju. Zamislite se u ulozi stand-up komičara koji govori o detaljima nastale situacije ismejavajući ih ispred publike koja ga posmatra.


Završite ranije sastanak. Ukoliko iz bilo kog razloga niste više zainteresovani da vidite tu osobu ponovo, najbolje što možete da uradite je okončati dalje druženje. To može da deluje neprijatno ili surovo, međutim najbolje rešenje za oboje. Recite nešto kao naprimer "Vidi zaista mi je žao ali ne bih želeo da traćim tvoje vreme. Da li se slažeš sa mnom da ovo prekinemo ubrzo?"


Istaknite svoje samopouzdanje. Bez obzira ko je odgovoran zašto je sastanak završio loše, nemojte to prebacivati sebi. Ono što se dogodilo je prošlo iato je jedna lekcija više u vezi sastanaka a ne nešto što bi moglo da utiče na vaša buduća nova poznanstva.

  • Budite ponosni što držite do sebe, što niste od onih koji uvek ugađaju drugima.
  • Stvari će izgledati mnogo jasnije ujutru. Nakone mesec dana ili godinu od sad to će ostati samo deo prošlosti. Ono najvažnije je da ste još uvek slobodni da potražite vašeg novog partnera...Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks