Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Tuđe slađe?

Da li ste nekome bili ljubavnik/ljubavnica? Da li se zaista radi o ljubavi ili je u pitanju samo sex?

Za neke muškarce ne postoji ništa lepše od "sedenja na dve stolice", tj biti ljubavnik ženi koja je zauzeta. Devojke koje su zauzete uvek znaju šta hoće. U pitanju je dobar sex, jer da im ljubavi manjka ne bi tražile ljubavnika. Za muškarce je to veza bez obaveza. Nema onog maženja posle sexa, skupih poklona, pravdanja, izlazaka. Jednostavno, nazoveš kad ti je to potrebno i ona je tu. Završiš, nje nema i ponovo si "slobodan".

Ali, šta dobijate time? Šta dobijate time kada znate da ta osoba nikad neće biti samo Vaša?! To je uglavnom samo trenutna, fizička privlačnost. Da li zaista verujete kada vam obećava da će ostaviti svoju devojku, verenicu, suprugu? U 90% slučajeva to se nikada ne dogodi, naročito ako ima decu. Njemu je potrebno samo malo provoda, avanture, potvrde da je još uvek poželjan a Vama ostaju samo godine koje ste protraćili nadajući se nečemu. Na početku tih veza je laskajuce to što imate "moč" da manipulišete njime, da se on stvori kod vas kada god to poželite, ali vremenom postaje traumatično jer će njemu porodica uvek biti na prvom mestu, sa njima će provoditi vreme za svaki praznik, svaki događaj, sa Vama će ići samo na kraća putovanja a sa porodicom i na zimovanja i na letovanja i uvek će se na kraju vratiti u postelju svoje supruge.

Pronađite sreću pored slobodnog čoveka, dajte sve od sebe da mu budete prva i jedina i nastojte da ga svojim ponašanjem i postupcima zadržite kraj sebe.


uvek bilo

jeste da je bilo supr kadai sa zenslom u krevetu i sex a od toga posle postoje novo prosirenje pordice.

Pa to se nikad nije dovodilo u pitanje


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks