Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Seks posle svađe

Koliko puta ste se već ušli u žestoku raspravu sa svojim partnerom nadvikujući se i nadmudrujući međusobno? Sigurno bar jednom, pogotovo ako ste u dužoj vezi. A kakav vam je seks bio posle te svađe? Mnogi koji su se "dograbili" odmah nakon svađe kažu da je bilo fenomenalno, uzbudljivo i energično dok s'druge strane neki ne mogu ni da pomisle na to posle takve rasprave.

Za seks inspirisan svađom najčešće su krivi hormoni. Prilikom rasprave ili svađe nivo testosterona u čoveku raste, hormon koji je odgovoran za seksualnu želju i libido. Ne moramo vam onda dalje objašnjavati zašto ljude upravo svađa vodi u krevet. Ovo je odličan način da se pomirite i vratite u ustaljeni kolosek.

Obaspite partnera/ku strastvenim poljupcima i posle kratke predigre izaberite njene, odnosno njegove omiljene poze kojima ćete je usrećiti i pokazati da vam je stalo do te osobe. Drugi opet budu suviše nervozni i potrešeni raspravom da ne mogu ni da pomisle na seks ali mogu pružiti nežni zagrljaj i sltke poljupce pomirenja svom partneru.

Povremene svađe i rasprave su česte među partnerima i one su propratne i prolazne faze svake emotivne veze. One nastaju iz iskrene i otvorene komunikacije među parovima a za uspešnu i dugotrajnu vezu nije toliko bitno koliko su one česte već na koji način se rešavaju ti problemi koji su uzrok rasprave. Ne treba posebno naglašavati da je bitna i samokontrola u takvim situacijama gde ukoliko ozbiljno uvredite partnera to može biti i poslednja svađa gde ni seks, ukoliko i dođete do tog čina, ne može da popravi stvari ma koliko on dobar bio.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks