Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Kako otkriti da li joj se dopadate?

Ovo je pitanje na koje svi želimo da nađemo odgovor kada je u pitanju osoba koja nas interesuje. A odgovor je veoma jednostavan i naći ćete ga u njenom pogledu. Prilikom razgovora sa tom osobom njen govor tela, u ovom slučaju njen pogled vam može reći dosta toga pa i to da li joj se dopadate. Pratite njen pogled prilikom prvog susreta, ako često gleda dole i "šara" pogledom, postoji mogućnost da je zainteresovana, ali ako vas gleda u direktno u oči ili još gore, kroz vas ili negde u daljinu preko vašeg ramena, verovatnoća da joj se dopadate je, na žalost mala.

Postoje razne studije na ovu temu ali se mnogi slažu u jednom, prilikom prvog kontakta očima prvi minut je najvažniji pošto već tada možete ustanoviti da li je zainteresovana za vas ili ne. Ukoliko u toku te prve minute počne da šara pogledom po podu, kao da joj je neprijatno, postoji verovatnoća da ste joj se dopali a na vama je da učinite sledeći potez, da započnete neobaveznu konverzaciju a kasnije, ako se ukaže prilika i da je pozovete na sastanak. Većina žena voli odlučnost i samopouzdanje pa bi vam bilo bolje da brzo reagujete.

Iako deluje nezainteresovano kada tako šara pogledom istina je potpuno drugačija. U ljudskoj prirodi je da sklanjamo pogled u stranu dok preispitujemo svoja osećanja. Kada tako luta pogledom po podu ona u stvari preispituje svoja osećanja, odnosno u kojoj meri joj se dopadate.

Postoje i drugi znakovi koji je mogu odati, kao npr. koliko vam često kasnije upućuje poglede i koliko često vam se osmehne kada joj uhvatite pogled. Obratite pažnju i na to da li se i koliko često raspituje za vaše poznanike jer je to znak da želi da vam se približi.

Naravno, ništa od ovoga ne shvatajte zdravo za gotovo, jer uvek može da se potkrade pogrešna procena ali ćete vremenom već savladati čitanje njihovog govora tela.


eh da je tako lako to bi bilo sjajno,samo pridjes ribi,kazes nesto i pratis njen pogled... ma sigurno


Uh kolko puta mi se desavalo da se nekome ljubazno osmehnem a ovaj protumaci drugacije.Dosta puta je bilo i neugodno.

najlakse je da pitas :) al sam pametaaaaan :)Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks