Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Zavođenje pomoću govora tela

Govor tela nam odaje trenutno raspoloženje, naše osobine i navike, naše želje, i jako je bitan prilikom flerta i zavođenja, naročito u prvim trenucima vizuelne impresije, dok još niste stupili u verbalni kontakt sa osobom koja Vam se sviđa. Kada želite nekoj osobi da stavite do znanja da Vam se dopada uradićete to prvo svojim ponašanjem, držanjem i stavom, pogledom a kasnije i u komunikaciji koja je drugi bitan ćinilac uspešnog zavođenja. Stavićemo akcenat na žensko zavođenje govorom tela pošto su uglavnom muškarci ti koji prvi prilaze ženama, pa ne moraju da šalju neke specijalne znake da bi shvatila da mu se ona dopada. Njen govor tela će nekad biti presudan za njegove dalje postupke, konkretno da li će joj prići ili ne.

Njeno držanje za stolom, u nekom kafiću, restoranu, će svakako privući njegovu pažnju ukoliko zna kako to da uradi. Sedenje ražirenih nogu, podlakćeni ili pogrbljeni, sigurno neće ostaviti lep utisak o njoj dok će je uspravno sedenje, lagani i diskretni pokreti celog tela kao i prekrštene noge u stranu mogu učiniti veoma izazovnom i seksipilnom. Lepi maniri su takođe izuzetno privlačni. Prilikom verbalne komunikacije, njen položaj ruku, tela, ramena i glave mogu nam odati njeno trenutno raspoloženje. Otvoren stav tela nam govori o opuštenosti i otvorenosti dok nam prekrštene ruke, lutajući pogled i položaj tela okrenut u stranu govori o zatvorenosti i nezainteresovanosti. Blago naginjanje prema njemu prilikom razgovora smanjuje fizičku i psihološku udaljenost među njima i stvara osećaj intimnosti. Tim gestom ona pokazuje svoju zainteresovanost za njega i ono što govori.

Njen pogled mu može pružiti jasan znak da joj se dopada. Jasan, otvoren i direktan kontakt očima je snažan način zavođenja a propraćen lepim osmehom sigurno ga neće ostaviti ravnodušnim. Gledajući ga zavodljivo u oči prilikom razgovora može mu staviti do znanja da je zainteresovana za njega i ono šta govori ali ne treba ni preterivati u tome jer mu može biti neprijatno, dok ga tako prodorno i netremice gleda.

Njen osmeh je najočiglednije i najjače oružje prilikom zavođenja. Osmeh koji inače širi pozitivnu energiju  šalje i jasnu poruku da je on interesuje. Prilikom zavođenja, blago "pućenje" usana koje asocira na poljubac ili diskretno grickanje usana može imati snažan uticaj na njega sa jasnom porukom koju ne može da ne shvati.

Dodir je veoma bitan deo neverbalnog zavođenja. Ukoliko se to čini povremeno, na prikladan način i u pravo vreme dodir može biti još jedan bitan činilac uspešnog zavođenja.

Zabacivanje kose, poluotvorena usta dok Vas posmatra, verbalna šaljiva provokacija, "slučajno" ispadanje i podizanje predmeta sa poda dok mu je okrenuta leđima su još samo neki od mnogobrojnih trikova kojima se žene služe prilikom zavođenja. Ukoliko se setite još nekog slobodno to podelite sa nama.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks