Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Istovremeni orgazam

Postići orgazam prilikom svakog seksualnog odnosa i nije neko čudo ali da je moguće svaki put doživeti orgazam u isto vreme kad i partner, to već i nije tako jednostavno. Naravno svi mi uglavnom težimo tome jer je takav orgazam mnogo lepši i čudesniji, pogotovo ako nam je stalo do svog partnera. Da bi nam se to češće dešavalo mora se naravno vežbati, savladati prave tehnike ali je potrebno i poznavati dovoljno svog partnera. Ne treba se ni previše opterećivati time jer to može samo negativno uticati na celokupan doživljaj koji bi trebao da je spontan, prirodan i sam po sebi predivan.

Ali zašto je toliko teško doći istovremeno do orgazma?
Razloga ima više ali vodeći je taj što je muškarcu potrebno mnogo manje vremena da doživi orgazam od žene. Dok mnogi muškarci pate od prebrze ejakulacije mnoge žene imaju problema sa postizanjem orgazma, u ređem slučaju nikada ga i ne dožive. Jedan od razloga leži i u seks pozama kada jednoj strani više prija određena poza nego drugoj. Sledeći razlog može biti u brzini penetracije tokom seksa. Neko nepisano pravilo je da se krene sporijim tempom i da se postepeno ubrzava tokom odnosa iz razloga što će muškarac tako malo odložiti orgazam a žena imati vremena da se dovoljno uzbudi.

Pa kako onda doći do istovremenog orgazma?
Pisali smo već o tome koliko je predigra bitna u seksu, naročito za žene. Zato još jednom ponavljamo da je ne zaobilazite. Posvetite svojoj dragoj više vremena igrajući se sa njenim telom, njenim erogenim zonama dok se dovoljno ne uzbudi i tek se onda zajedno prepustite strastima. Svaka erogena zona je manje ili više osetljiva na nadražaje pa se možete poslužiti i time ukoliko dovoljno poznajete svoju partnerku.
Ukoliko osetite da se orgazam približava probajte da skrenete misli na druge stvari koje nisu vezane za seks čime ćete uspeti bar na neko vreme da ga odložite. Kao što možete odložiti orgazam misleći na neke stvari koje Vas ni malo ne uzbuđuju, tako možete dodatno stimulisati seksualnu želju koristeći maštu ili pomagala kao što su prsti, jezik, vibrator i druge igračke. Ukoliko žena izrazi želju da u seksualnu igru uključi i svog plastičnog prijatelja to ne znači da ste loš ljubavnik ili da joj niste dovoljni već da je svesna svih mogućnosti koje joj se pružaju i ne libi se da ih iskoristi.
Rekli smo da neke poze više prijaju jednoj strani nego drugoj pa stoga promenite nekoliko položaja tokom seksualnog odnosa što će ga svakako obogatiti ali i produžiti, što Vam svakako odgovara. Ne zaboravimo činjenicu da žene mogu doživeti orgazam ne samo klasičnom penetracijom već i stimulisanjem klitorisa pa iskoristite to znanje tako što ćete odabrati pozu u kojoj ćete moći stimulisati klitoris svojim penisom tokom penetracije.


Ovo je vec teze :)

Mislim da je vrednost istovremenog orgazma precenjena, jer jeste da ume da bude lepo,ali u momentu dok dozivljavamo orgazam prilicno smo koncentrisani na sebe i svoj dozivljaj. Meni licno vise prijaju razdvojeni orgazmi jer sam tada u prilici da pomognem partnerci da bude jos bolje,a i ona meni kad ja dodjem na red. Takodje tako se lakse dolazi i do zajednickog orgazma jer vas pocetak njenog moze dodatno uzbuditi i da je vrlo brzo stignete. U svakom slucaju osnovno pravilo je prvo ona a onda vi. Pruza razne mogucnosti. Tesko? Ma jok, sve je stvar vezbe i dobrog poznavanja svog tela.

ekstra stvar tehnika je bitna


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks