Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Greške koje muškarci prave u govoru tela

Kad je reč o govoru tela, mnogi muškarci se ne snalaze. Nikad na tako nešto nisu obraćali pažnju. Neke greške su češće od ostalih, i začudiće vas koliko lako možete da ih ispravite. Evo kratkog i jasnog vodiča kako da promenite svoj govor tela i podignete uspešnost na viši nivo.

Bez osmeha

Osmeh je jedan od najjačih aduta koje muškarac ima u odnosu sa ženama. Osmehuj se celim licem, ne samo ustima. Pravi osmeh uključuje oči i obraze.

Pogrbljenost

Pogrbljenost pokazuje da nemaš samopouzdanja, da imaš loše mišljene o sebi. Vežbaj uspravan stav – ako sebe uhvatiš da se opuštaš, ponovo se ispravi. Uđi u prostoriju sa dobrim stavom i velikim osmehom na licu – odmah ćeš videti da se i odnos žena prema tebi menja.

Savijanje ruku

Ovaj gest odbija i govori “nemoj da mi se obraćaš”. Umesto da to radiš, pusti da ti ruke budu uz telo. To je najbolji način da izgledaš prirodno, opušteno i pristupačno. Izbegavaj želju da ruke staviš u džepove – to je jednako loše.

Okreni se prema ljudima direktno

Kada si u društvu sa prijateljima, koliko vremena provodiš okrenut direktno prema njima? Nimalo, jel tako? To je zato što ovaj pristup stvara preveliki pritisak. Zato je bolje da ženi priđeš sa strane. Kada razgovaraš sa njom, okreni se prema njoj. Kada ona govori, okreni se u stranu i nagni se prema njoj. Oboma će vam biti mnogo lakše.

Kontakt pogledom

Dobro je imati kontakt pogledom, ali ne previše. Verovatnije je da ne uspostavljaš dovoljno kontakta, umesto previše, zato se potrudi da ženu gledaš direktno u oči dok govorite, posebno kada se upoznajete. Kasnije probaj da gledaš u stranu na svake dve sekunde, dok razgovarate.

Bez dodirivanja

Jedan od najboljih pristupa koje možeš da imaš je dodirivanje – žene od toga lude! Postoji mnogo “bezbednih” mesta na kojima možeš da dodirneš ženu, kao što su njene ruke, šake, gornji deo leđa. Kada to radiš, povećavaš intimnost između vas, ali joj daješ i povod da ona tebe dodirne. Kada dođe do toga, nema više zaustavljanja! Bićeš iznenađen koliko brzo jedan mali dodir pokreće stvari.Slične teme


Tagovi:
 

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks