Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

knezm (28)
Kragujevac  *

Alexandar (48)
Beograd  *

Dionisije777 (45)
NYC-Beograd  *

zeka_ns (47)
Novi Sad  *

Nenna (38)
Loznica  *

Lični kontakti

Ženske erogene zone

Erogene zone su najosetljivije tačke na telu čijim se dodirom dodatno stimuliše seksualni nagon. Žene imaju mnogo više erogenih zona od muškaraca a mi ćemo Vam sada nabrojati samo one najvažnije i najčešće:

Vrat: je kod većina žena jedna od jačih erogenih zona. On je kod žena veoma osetljiv i iz tog razloga one obožavaju muške poljupce na njemu. Možete ga ljubiti nežno ili strastveno ali treba voditi računa da ne budete grubi i ostavljati "šljive" po njemu.

Uši: kao i predeo iza njih sadrže hiljade nervnih završetaka koje pravilnom stimulacijom možete seksualno uzbuditi svoju partnerku. Lagani poljupci, erotska šaputanja na uvo mogu ženu vrlo brzo uzbuditi i dovesti je do "usijanja" pa čak i do orgazma.

Grudi: su jedna od najpoznatijih, najznačajnijih i najosetljivijih erogenih zona kod žena. Pošto su ženske grudi veoma ostljive tako treba i postupati sa njima, naročito sa bradavicama. Igrajte se nežno sa njima, dodirujte ih, ljubite i nežno grickajte tako da joj to predstavlja užitak a ne da joj stvara nelagodu ili bol.

Stopala: su erogena zona za koju nisu baš svi čuli ali ne treba ih ni zanemariti u predigri ako se ukaže prilika da im se posvetite. Ne treba je golicati već je nežno milovati i masirati joj stopala a zatim polako ljubiti nožne prste.

Usne: su opšte poznate kao erogena zona i nikako ih ne treba zanemarivati, naročiti ne za vreme seksa. Ljubite je nežno ili strastveno u zavisnosti od situacije i u svakom slučaju ne možete pogrešiti ako im se posvetite.

Klitoris: je deo ženskog tela sa najvećim brojem nervnih zavšetaka i najosetljivija erogena zona o kojoj ne treba posebno pričati. Način na koji ćete stimulisati ovu erogenu zonu zavisi samo od vaše volje i mašte :)

Guza, stomak i unutrašnji deo butina su takodje jake erogene zone a Vama prepuštamo da dalje istražujete stimulativne zone svoje partnerke.


vrat mmmmmmmmmmmmm

Mmmmm to je nesto zaista neopisivo recima docarati..a potrudi cu se da budem jasan.. Da bi sve owe erogene zone kod zene osetili, i one nas najbolja tehnika bar za mene je kroz vodjenje ljubavi duge..sa puno emocija, osecanja i prema toj osobi nesto osecati..a pritom romantika i tiha muzika..mmm bozanstweno i nezno..do wrhunskog orgazma.

moje celo telo je jedna velika erogena zona :)

100 zena 200 sisa :) a sta sam u stvari hteo da kazem...svaka zena je razlicita i ne prija svakoj isto.Imao sam jednu devojku koja je bila mrtva ladna na dodirivanje njenih sisa i bradavica.Mnoge su volele da im se masiraju stopala ali ih to nije nesto posebno uzbudjivalo.


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks