Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Seks na plaži

Pre nego što spakuješ stvari za plažu, pogledaj naše predloge za letnji seks na pesku.

Odaberi mesto
Možda misliš da je seksi imati talase pod nogama, ali što si bliže vodi, veća je šansa da budeš otkrivena. Vođenje ljubavi na pesku zahteva prethodnu pripremu. Potraži skriveno mesto u blizini peščane dine ili veće stene; natkrivena stena je idealna.

Takođe je pametno da počistiš bilo šta oštro, školjke, ježeve ili slično, što bi vam moglo napraviti probleme. Nemoj zaboraviti da proveriš visinu talasa – jer hladan talas može lako da ugasi vašu strast.

Sačekaj da padne noć
Nažalost, nećeš moći da se prepustiš strasti pre nego što a) padne mrak i b) ostanete sami.

Ponesi najvažnije sa sobom
Budi pripremljena: biće ti potreban peškir ili ćebe da bi izbegla sindrom peska u preponama; dodatni peškir za hitne slučajeve ili za slučaj da neko naiđe; plastična kesica za upotrebljeni kondom (ne ostavljaj tragove); flaša vode za skidanje peska.

Ponesi baterijsku lampu ali pazi da time ne privučeš pažnju. Seti se i da uključiš alarm na mobilnom da te ne bi uhvatio san i probudio neki besni ribar ili policajac – neće biti prijatno.

Šta ne treba da poneseš
Lubrikant + pesak = nije zabavno, zato ga ostavi kod kuće. Napalićete se i bez njega.

Obuci se prema prilici
Možda je seksipilnije skidanje do gole kože, ali što više vremena provedeš skidajući stvari, to više rizikuješ da neko naiđe. Za momke je dobra opcija šorc, a devojke mogu da nose suknje ili haljine. Možeš da podigneš suknju, sedneš na njega i da i dalje izgledaš pristojno ako se neki prolaznik zadesi u blizini.

Izbegavaj vodu
Znamo da izgleda seksi u filmovima. Ali loša strana je da je u vodi seks 1) nepraktičan, 2) seks u vodi može da te isuši (ako razumeš na šta mislimo) i 3) u vodi možeš lako da se povrediš na školjke, ježeve i oštre stene.

Uđi i izađi
Verovatno ćete zbog uzbuđenja oboje brzo dostići vrhunac. Ako je pesak sitan ili čvrst, najbolje su misionarka ili poza sa strane. Ako je pesak neravan ili nestabilan, budite kreativni (npr. neka on sedne na čvršću podlogu a ti na njega). Poza otpozadi funkcioniše na većini podloga, ali je teže izvući se ako vas neko uhvati na delu.

Kad ste završili, ponesite sve sa sobom i napustite mesto što pre. Istuširaj se čim stigneš kući da bi uklonila sav pesak iz sebe.


sto da ne promena dobro uvek dodje

probala, pesak ume da bude bas nezgodan :(

pesak da ali šljunak je već druga priča


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks