Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Saveti za devojke - Kako da te momak primeti

Postoji taj jedan momak u koga uvek piljiš, u koga se čini da se zaljubljuješ svaki dan, ali on nikad ne primećuje! Može biti frustrirajuće biti ludo zaljubljen u nekog ko te nikad nije video osim usput na hodnicima. Ako želiš da te taj posebni momak primeti, prati ova jednostavna uputstva ispod!
Voli ono što jesi

1. Voli sebe. Momak će pre primetiti devojku koja voli ono što jeste i koja je ponosna na sebe. Ako izgledaš kao da si već zadovoljna sobom i svojim životom, onda će momak poželeti da bude veliki deo njega. Ako deluješ očajno u da nađeš momka koji će učiniti da se osećaš celom, manje su ti šanse da privučeš bilo kog muškarca koji naiđe.
•   Nauči da voliš sebe. Ne nečije druge standarde lepote ili načine na koje žena treba da se ponaša.
•   Voli šta god da radiš, bilo da je to pričanje sa prijateljima ili sedenje na času. Momak će prepoznati ako si zadovoljna svojim životom, i poželeće da se pridruži.

2. Voli svoj izgled. Iako ti se čini nemogućim da zaista voliš kako izgledaš, takše je nego što misliš. Nađi tri aspekta tvog izgleda koje obožavaš i fokusiraj se na naglašavanje istih kad se oblačiš. Ako nisi zadovoljna svojim telom, možeš vežbati da izgradiš mišiće i sagoriš salo; ovo će te takođe učiniti energičnijom i pozitivnijom. Uradi šta god je potrebno da iskreno voliš svoj izgled, i bilo koji muškarac će primetiti.
•   Ne treba ti totalna promena garderobe da bi se dobro osećala u svojoj odeći- samo nošenje nekoliko ključnih komada koje voliš može učiniti da izgledaš i osećaš se dobro šta god da se dešava.
•   Takođe ti ne treba tri-četiri sloja šminke. Samo nosi šta god te čini da se osećaš lepom a da je pritom i udobno, ali potrudi se da izgleda prirodno (ako je to ono što tražiš).
•   Održavanje dobre zubne i lične higijene svakodnevnim tuširanjem, pranje kose koliko često osećaš da ti treba, češljanje će takođe učiniti da se osećaš dobro i sveže.
•   Ne trudi se da izgledaš kao neko drugi. Ako imaš predivnu kovrdžavu kosu ili lepe ali male grudi, nemoj sakrivati svoje jedinstvene karakteristike ili naglašavati ono što nemaš, samo budi verna sebi!
•   Ne proveravaj svaki čas svoj odraz u ogledalu ili staklu kad si u izlasku. Ovo će naterati momke da pomisle da si vrlo nesigurna u svoj izgled. Zato to sačuvaj za toalet.

3. Zabavljaj se gde god ideš da se dobro provedeš. Veća je šansa da te momak primeti ako izgledaš kao da se strava provodiš. Nasmej se kad god i gde god možeš, i smej se često.
•   Ako te momak vidi sa drugaricama, izgledaćeš mnogo privlačnije ako se smeješ, kikoćeš i jednostavno deluješ kao da se strava provodiš.
•   Nemoj provoditi sve vreme tražeći po sobi nekog boljeg za razgovor ili gledajući u telefon- ako izgledaš kao da ne želiš da budeš tu, momak će shvatiti i ostaviti te na miru, ako očigledno izgledaš kao da ne želiš da razgovaraš.

4. Nikad ne izgledaj kao očajna za pažnjom. Sjajno je uhvatiti njegovu pažnju s vremena na vreme i vratiti se smejanju sa svojim drugaricama. Nije baš tako sjajno buljiti u momka, smejati se suviše napadno, i odaljiti se od drugarica dok čekaš da ti priđe. Nemoj se šminkati u javnosti, popravljati odeću, ili prolaziti pored momka 100 puta nadajući se da će ti prići. Ovo će ga sigurno naterati da te primeti- ali ne u ljubavnom smislu.
•   Ako te ne primeti odmah, ne forsiraj ga gurkanjem ili namigivanjem. To će ga samo oterati.


Privuci njegovu pažnju

1. Prođi pored njega. Prolaženje pored momka će pomoći da privučeš njegovu pažnju. Jednostavno prođi sa namerom, sa podignutom glavom i uspravnim držanjem. Nemoj da se vučeš ili hodaš kao da ne znaš gde ćeš, ali nemoj ni da promarširaš pored njega. Samo prođi dovoljno polako da te primeti, da odmeri tvoju finu garderobu, i da uvidi da želi da te upozna bolje.
•   Ako prolaziš pored prijatelja sa velikim osmehom na licu, to će mu još više privući pažnju.

2. Uhvati njegov pogled. Ako želiš da te momak primeti, onda treba da zadržiš njegov pogled taman koliko treba. Ne pilji u njegove oči satima- samo održi kontakt očima na par sekundi da mu pokažeš da si zainteresovana. Nemoj da deluješ suviše napadno, ali mu dozvoli da bi bila otvorena za razgovor ako ti priđe. Možeš mu se čak nasmejati da pokažeš da želiš da vidiš kuda ovo vodi.
•   Kada ti priđe, nasmeši mu se stidljivo ali vidljivo da mu pokažeš da želiš da pričaš sa njim.

3. Ostavi dobar prvi utisak. Imaš šansu samo za jedan prvi utisak, pa ga učini vrednim. Kad te momak primeti i priđe ti, trebalo bi da si prijateljski nastrojena ali da se ne nabacuješ previše, pristupačna i laka za druženje. Olakšaj mu tako što ćeš napraviti malu šalu na svoj račun, i izbegavaj bilo kakve negativne ili kontroverzne teme kako bi mu pokazala da si zabavna za priču.
•   Samo se smej i održavaj atmosferu lakom. Možete pričati o „dubljim“ temama kasnije.
•   Nemoj se odmah žaliti. Momci žele da provode vreme sa devojkama koje vole dobro da se zabavljaju umesto da se žale i budu negativne. Ako si odmah negativna, to govori kako bi bilo provoditi sa tobom sve vreme.

4. Pristupačan govor tela. Tvoje telo treba da govori da si samouverena i spremna da pričaš sa momkom. Drži glavu podignutom i ne prekrštaj ruke preko grudi. Izbegavaj igranje sa nakitom ili odećom jer ćeš izgledati suviše nervozno. Umesto toga, nagni se da čuješ šta priča, i čak ga lagano dodirni po ruci ili kolenu ako stvari idu kako treba.
•   Nemoj izgubiti njegovu pažju. Nastavi da ga gledaš u oči i izbegavaj da gledaš okolo po sobi, gledaš prijatelje ili proveravaš telefon svakih pet minuta. Ovo će ga naterati da misli da imaš pametnija posla nego da pričaš sa njim.

5. Flertuj. Kad počneš da se osećaš udobno, možeš početi da flertuješ sa momkom. Zadirkuj ga pomalo, i dozvoli da ti uzvrati- pokaži da se osećaš dobro u svojoj koži da ga pustiš da se šali. Možeš da se igraš sa svojom kosom ili čak poližeš usne da privučeš još njegove pažnje. Suština flertovanja je da održiš atmosferu lakom i zabavnom- ne moraš da mu kažeš da misliš da je zgodan ili da stojiš suviše blizu nega da bi shvatio poruku.
•   Govori malo nežnije nego inače. Ovo će ga navesti da se nagne da čuje šta pričaš.


Drži ga na udici

1. Budi pozitivna. Sad kad te je momak primetio, moraš da se potrudiš da želi da nastavi da razgovara sa tobom i da ceni jedinstvenu i neverovatnu osobu kakva stvarno jesi. Treba da budeš ono što jesi, ali takođe treba da radiš na tome da održiš pozitivnu vibraciju i da se držiš tema koje su zabavne i lake. Ovo nije vreme za prepričavanje bakine sahrane ili toga kako mrziš saobraćaj- to može doći na red kasnije, kad te momak bolje poznaje.
•   Ako se buni oko nečega, možeš mu se pridružiti da produbite „vezu“. Ali kao pravilo, ne žali se previše na početku.
•   Pričaj o stvarima koje te čine srećnom, kao npr. tvoji hobiji, prijatelji ili ljubimci. Tvoj entuzijazam će biti zarazan.
•   Nemoj biti previše neprijatna- čak iako se sa nečim ne slažeš. Ne moraš da kriješ svoja prava osećanja, ali ako se ispostavi da se ne slažete oko nečeg važnog, kao npr. političkih uverenja, nemoj se odmah svađati.
•   Pitaj ga za stvari koje on voli da održiš atmosferu pozitivnom. Pitaj „Šta ti je omiljena aktivnost vikendom?“ umesto „Šta najviše mrziš u školi?“

2. Budi privlačna. Ne treba da budeš samo pozitivna i zabavna za priču već i zaista interesantna. Održi dobru konverzaciju pokazujući svoj smisao za humor, budi pomalo šašava, ili spomeni nešto interesanstno što si pročitala ili videla na vestima što može voditi ka dobroj konverzaciji.
•   Da privučeš momka, postavi mu par pitanja o njemu kako bi se osetio posebnim. Pitaj ga o njegovim interesovanjima ili strastima- ali ništa suviše lično.
•   Samo kaži da. Ako te pita da li si gledala određeni film, nemoj reći „ne“ nego reci „Ne, ali sam čula da je neverovatan. O čemu se radi?“ Nemoj „presecati“ konverzaciju samo zato što ne znaš mnogo o temi.
•   Budi duhovita. Impresioniraj momka svojim oštrim i smešnim smislom za humor. Nemoj reći „to je smešno“ ako te nasmeje, nego odgovori još smešnijim komentarom.

3. Pokaži šta te čini specijalnom. Sjajno je kad si primećena, ali momci mogu primetiti mnogo devojaka. Treba da ga nateraš da uvidi šta te čini tako specijalnom otvarajući se i pričajući o stvarima koje ti znače- ali ne preteruj. Stavi mu do znanja šta voliš da radiš u slobodno vreme, koliko voliš svoje ljubimce, ili jednostavno spomeni neko ludo iskustvo, kao npr. penjanje na Kilimandžaro ili studiranje u Buenos Airesu.
•   O čemu god da pričaš, neka uvidi tvoju strast za životom i interesovanjima.
•   Treba da mu staviš do znanja da si specijalna, ali nemoj usmeriti konverzaciju samo na to koliko si super. Potrudi se da oboje doprinosite konverzaciji jednako.

4. Nađi zajednička interesovanja. Naći zajednička interesovanja sa momkom je siguran način da ga navedeš da nastavi da priča sa tobom. Bilo da volite ili mrzite iste sportske klubove, provodite leta na istom mestu, ili volite isti bend, ovo je nešto o čemu možete razgovarati dugo i može otvoriti nove tokove konverzacije.
•   Ako ti se momak sviđa duže vreme, verovatno već znaš koja su mu interesovanja. Možeš ih polako uvesti u konverzaciju da ga nateraš da priča duže.

5. Navedi ga da te pozove na sastanak. Ako sve ide dobro, treba da ste prevazišli fazu da te samo primećuje- navedi ga da te izvede. Najlakši način je da koristiš zajedničke interese kao izgovor, kao npr. spominjanje da bend koji oboje volite svira sledeće nedelje, ili da se otvorio novi suši bar ako je spomenuo da voli suši. Takođe mu možeš udeliti kompliment da uvidi da ti se sviđa što provodiš vreme sa njim.
•   Možeš biti manje suptilna, i čak spomenuti da želiš da radiš nešto zabavno za vikend ali ne znaš šta- samo nemoj da bude previše očigledno.
•   Sad kad te je momak primetio, na tebi je da održiš njegovu pažnju. Ako si verna sebi i ostaneš zabavna i pozitivna, vrlo uskoro će te pitati za sastanak.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks