Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Razlozi zbog kojih muškarci gube interesovanje

Prve nedelje ili meseci sastanaka i izlazaka toliko obećavaju, daju velike nade i pružaju uzbudljive mogućnosti. A onda se balon od sapunice rasprsne — bar kad je o muškarcu reč. Zbog čega neki muškarci gube interesovanje kada se čini da sve ide odlično? Evo nekih ideja koje ti mogu pomoći da napraviš neke promene koje bi mogle da duže zadrže njegovu pažnju.

Suviše lako

Potera daje veliku vrednost cilju. Muškarci veruju da je potrebno uložiti puno truda ili čak boriti se za stvari koje su zaista vredne. Stvari koje se isuviše lako dobijaju nemaju veliku vrednost. Daj priliku da se seksualna tenzija izgradi da bi tvoj muškarac mogao više da ceni prvo seksualno iskustvo sa tobom. Naravno, ponekad je osećaj privlačnosti isuviše jak i nije potrebno da prođe mnogo vremena, zato se prepusti magiji trenutka. Ali onda pusti da prođe još nekoliko sastanaka pre vašeg sledećeg vođenja ljubavi.

Suviše ozbiljno

Žene često traže muškarca koji je zaštitnik i može da brine o njima, ali takođe će izabrati muškarca koji je dobro društvo. Muškarci traže zabavno društvo. Na kraju će se odlučiti za osobu koja može da im parira i koja ih upotpunjuje na različite načine. U početku, muškarce osvaja i fascinira tvoja ženstvenost. Oni se ne zaljubljuju na isti način kao i mi, ili iz istih razloga.

Ti ćeš možda biti spremna za ozbiljniju emotivnu vezu, ali on će i dalje uživati u medenom mesecu. Možda ćeš biti spremna za zajednički život sa njim, ali on još uvek neće biti spreman za to.

Možda i jeste spreman, ali još uvek to ne zna. Dok on sam ne shvati da si mu potrebna i da si postala neraskidiv deo njegovog života, tvoja ljubav i sve jači stisak će mu se činiti kao zamka, zatvor i kraj života i slobode kakvu poznaje. Uplašiće se i pobeći. Nemoj biti ishitrena, čak iako ti kaže da te voli.

Suviše kontrole

Muškarci su nezavisne individue po svojoj prirodi. Možda im ne bi škodio poneki modni savet, ako im imidž ostane isti. Ali oni ne žele da im praviš radni raspored.

Muškarci se mogu prilagoditi. Potrebno je samo da postepeno uvodiš promene.

Suviše zastrašujuće

Napravljen je film o tome kako možeš da izgubiš muškarca za 10 dana. Ponekad određeni postupci ili navike žene šalju signale za upozorenje, a muškarac može samo da zbriše. Previše priče o tvom bivšem, opisivanje vaše buduće dece, nesamostalnost ili zavisnost nisu samo znaci upozorenja, već su i neprijatni.

Nema leptirića

Za ovaj ples je potrebno dvoje. Ti treba da mu se sviđaš i on treba da ti se sviđa. Zapamti da muškarce prvo privuče tvoja spoljašnjost, a tek kasnije nauče da te cene za ono što jesi.

Zato ne treba da te iznenadi da stvari između vas mogu da budu vrele u početku, a da se zatim vrlo brzo ohlade.

Njegov instinkt mu govori da se potera završava pobedom, zato je na tebi da mu pokažeš drugačiju dimenziju tvoje vrednosti kao partnerke, koja će održati njegovo interesovanje. Ipak, nije svim vezama suđeno. Tvoja interesovanja i osobine koje su savršene za jednog muškarca, neće ništa značiti nekom drugom.

Poenta je da ti je potrebno što više osobina koje će ga privući, a što manje koje će ga odbiti od tebe. Kada je reč o fizičkim, emotivnim ili psihološkim akpektima vaše veze, probaj da tvom muškarcu omogućiš da se oseća slobodno, nezavisno, sigurno, zadovoljno i da drži stvari pod kontrolom.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks