Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Sex van spavaće sobe

Već je ustaljena navika da se u trenutku ljubavnog zanosa i strasti bacite odmah u krevet, ali zar ne bi bilo uzbudljivije da tu erotsku aktivnost prenesete na neki drugi teren?
U zavisnosti od seksualnih afiniteta možete sami odrediti mesto za vođenje ljubavi i uneti dodatnu seksualnu dinamiku u svoj ljubavni život što će rezultirati dodatnim uzbuđenjem koje Vam je možda i zafalilo posle dugogodišnje veze. Novih mesta za vođenje ljubavi ima pregšt a gde će te to uraditi zavisi samo od vaše maštovitosti. Mi Vam možemo predložiti nekoliko ali se nadamo da se nećete samo tu zaustaviti.

Da li ste nekad pomislili da kuhinja ne mora da bude samo mesto u kojem kuvate, ručavate ili čitate novine. Kuhinjski sto joj može poslužiti kao oslonac dok je nagnuta grudima na njega i za koji će se pridržavati dok joj je zadnjica isturena i njemu lako dostupna. Iskoristite kuhinjske elemente na koje će ona sesti licem okrenutim prema njemu, sa savijenim kolenima prema grudima i isturenom karlicom prema njemu. Ona će morati da sedne bliže ivici kuhinjskog elementa kako bi on imao pun pristup između njenih nogu a on će možda morati da stane na neku hoklicu, u zavisnosti od njegove visine i visine tog kuhinjskog elementa. Ova poza omogućava duboku penetraciju sobzirom da su joj obe noge podignute.

Možete probati i sex na dovratku gde je on naslonjen leđima na jednu stranu dovratka u položaju poput sedećeg gde su mu butine paralelne sa podom i sa rukama na donjem delu leđa kako ga ne bi žuljala tvrda površina dovratka. Za to vreme ona ga opkoračuje okrenuta leđima, seda na njega držeći se sve vreme za drugu stranu dovratka. U ovoj pozi ona ima potpunu kontrolu nad brzinom i dubinom penetracije.

Tuš kabina ili kada vam takođe mogu poslužiti za svoje seksualne aktivnosti. Kupanje udvoje i sapunjanje jedno drugo može biti veoma uzbudljivo. U kadi on može sesti oslonjen na ivicu kade dok mu ona opkoračuje jednu nogu okrenuta prema njemu i polako se spušta na njega. U sledećoj pozi može biti okrenuta leđima ležeći na njemu. Tuš kabina vam omogućava sex samo u stojećem položaju što nikako ne mora da bude loše. U jednoj pozi ona može biti okrenuta prema njemu sa podignutom jednom nogom savijenom u kolenu i koju on pridržava dok se drugom rukom oslanja na zid tuš kabine. Za to vreme ona se pridržava za njega. U drugoj pozi ona je okrenuta leđima, blago isturene zadnjice i sa obe ruke naslonjena na zid kabine dok se on iza nje pridržava za njene kukove.

Kupatilo je mesto gde obično stoji i veš mašina koju možete iskoristiti na način na koji ste iskoristili kuhinjske elemente stim što vam mašina u radu stvara vibracije koje vam mogu pojačati seksualno uzbuđenje.

U suštini nije bitno gde vodite ljubav, već sa kim, zar ne? Tako možete voditi ljubav i na podu. Pobacajte jastučiće na pod kako bi vas manje žuljala tvrda površina poda i ništa vas ne sprečava da izmenjate sve poze koje bi ste probali i u krevetu.

Što se tiče mesta van svoje kuće izbor je mnogo veći tako da to prepuštamo vašoj mašti na volju. Možete probati u svom autu, u ulazu napuštene zgrade, na bazenu u kabini za presvlačenje, na klupi u ne tako prometnom parku, u prirodi na pikniku...


E još i u špajzu

Ma i u spajzu sto da ne,bitno je da se volimo ;)

ako je imalo veci spajz...sto da ne :)

STO DA NE MASTA CINI SVASTA

NA SVAKOM MESTU GDE JE NECE NIKOM SMETATI !


Slične teme


Tagovi:
 

Tagovi



Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks