Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Pauza u vezi

Vrlo često se i dogodi da jedan od partnera poželi da napravi pauzu u vezi. U najvećem broju slučajeva su to muškarci. Šta se zapravo desi pa se iz jedne idilične veze izrodi jaz i distanca?
Psiholozi i seksolozi objašnjavaju da svaki mužjak ima potrebu da brani svoj integritet. Onog momenta kada primeti da se njegov prostor sužava, da gubi od svoje privatnosti, kao jedini izlaz vidi beg, u ovom slučaju beg iz veze, ma kako ona savršena bila.
A šta je sa ženama? Da li i one imaju tako izraženu potrebu da brane svoj integritet?
Svakako da da. Ženski princip je pomalo drugačiji,mada ne postoji pravilo, ali definitivno su manje uplašene od vezivanja u odnosu na muškarce.
Žene mnogo češće taj time out zamenjuju šopinzima, čavrljanjima uz kafu ili pak, druženjem sa svojim najboljim drugom i na taj način potencijalno izazivaju, ne bi li načinile svog partnera ljubomornim.
Muškarci se opet, plaše vezivanja , zapravo zbog prirodnog nagona ka bigamiji, i to baš u vezama koje imaju potencijal da budu perfektne, jer se boje da su završili svoju priču prerano.
A zapravo se to dešava vrlo često kada žena prekorači crtu (koju je on zamislio), najčešće dosadnim pitanjima tipa gde si bio do sada, s kim si bio na piću, jel bio jos neko sa vama, itd. Da ne spominjemo čeprkanje po telefonu, i slučajno pojavljivanje sa drugaricama u lokalu gde se gleda recimo, neka fudbalska utakmica.
Složićemo se da su to složene stvari.
Takođe je veliki procenat žena koje manipulišu seksom, pokušavajuci da zadrže uplašenog zeku.
Dakle, suština je pronaći sredinu. Nikakav pritisak nikome ne može doneti dobar rezultat a da ne ostavi posledice. Možda bi valjalo pustiti veličanstvenog mužjaka da ode (lastiž princip) kako bi se brže bolje vratio. U tom slučaju bi svi bili zadovoljni. I ono što je najvažnije, ljubav i poverenje, nisu izvikani termini, već puka stvarnost, cilj kome treba težiti. Svaki sledeći izlet u nepoznato završiće se bezbolnije ukoliko postoje dva oka koja se apsolutno razumeju.


Jako rizican potez kad se radi o ozbiljnoj vezi,ne tolko za zenu kolko za muskarca,naravno ako voli svoju partnerku.Neko sa strane ce mozda jedva docekati tu njihovu pauzu da uleti na to upraznjeno mesto.

Eto, iskustva su razlicita, ja sam jednom, doduse davno, bila u pauzi koja je trajala nekih mesec dana pa smo se posle opet spandjali. E sad, da budem iskrena, veza je trajala jos par meseci posle toga i raskinuli smo. Sad da li vam to govori nesto ne znam.

Meni se to upravo desilo,bilo je prelepo voleli smo se i doslo je do monotonije,previse provodili vreme.bili smo na pauzi mesec dana,posle toga je krenulo ka boljem,otisli zajedno na more. sada vise  nismo zajedno,posle dve godine veze.mada smatram da je u pitanju prava ljubav,da do ovoga ne bi dolazilo,mada uvek neka sitnica moze da pokvari sve :)


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks