Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

knezm (28)
Kragujevac  *

Alexandar (48)
Beograd  *

Dionisije777 (45)
NYC-Beograd  *

zeka_ns (47)
Novi Sad  *

Nenna (38)
Loznica  *

Lični kontakti

Kako da priđeš ženi bilo gde

Čini ti se da te fore za muvanje ne vode ničemu? Nisi siguran kako bi započeo konverzaciju sa ženom koju viđaš u supermarketu svake nedelje? Koji god da je problem, pomoćićemo ti da ne samo da povedeš razgovor sa ženom već i da ostvariš izuzetan uspeh. Pogledaj savete ispod, za početak.Priprema za uspeh

Vežbaj pričanje sa neznancima. Ne postoji neka velika misterija u pričanju sa ženama. Žene su takođe samo ljudi, i najzgodniji način da pričaš sa njima je zapravo kako pričaš i sa svima ostalima. Vežbanjem i učenjem da pričaš sa neznancima, razvićeš zapravo sve potrebne veštine koje ti trebaju da uspešno priđeš ženi i pričaš sa njom. 
* Mnogi muškarci (čak i neke žene) naglašavaju da treba koristiti određene fraze, trikove ili manipulativna ponašanja kako bi pridobili naklonost žene, ali to što preporučuju privlači pažnju jedino čudnim ženama sa kojima svakako ne želiš da ostvariš kontakt.

Uloži malo truda u svoj izgled i miris. Ne pričamo o tome da treba da se središ kao za izlazak. Stvar je u tome da kad nosiš odeću koja ti loše stoji, kad se ne tuširaš i ne koristiš dezodorans, kada ne vodiš računa o svom telu, odaješ poruku drugim ljudima (pogotovo ženama!) da misliš da nisi dovoljno vredan nečijeg truda. Ako ti misliš da nisi vredan ljubavi, šta misliš, zašto bi ona?
* Miris je posebno važan. Koristi dobar dezodorans, čistu odeću, i vrlo blag parfem ili toaletnu vodu.

Posmatraj ženu pre nego što joj priđeš. Ako želiš da poboljšaš šansu da joj uspešno priđeš, dobra je ideja da je posmatraš neko vreme i pažljivo analiziraš kako ne bi i kako bi trebalo da pričaš sa njom. Zapazi šta možeš saznati o njoj posmatrajući je.
* Da li nosi neki posebno lep nakit ili predmet ručne izrade? To može da posluži kao dobra osnova za kompliment. Da li je obučena suviše konzervativno? Verovatno tako pokušava da odbije muškarce da flertuju sa njom, pa budi suptilniji u svom pristupu.
* Kad primeti da je gledaš, bićeš “obeležen” kao samouveren ili kao jeziv, pa budi samouveren i priđi joj. Ako te primeti a nisi spreman da joj priđeš, nasmej se (ili namigni), i skreni pogled stidljivo. Shvatiće da misliš da je slatka, a ona neće pomisliti da si čudan.

Pažljivo odaberi situaciju. Određene situacije neće biti zgodne da se žena zeinteresuje za tebe (npr. poslovni sastanci), dok će te druge učiniti jezivim (npr. javni prevoz). Pokušaj sa prometnim javnim mestima, jer ako se žena oseti “saterano u ćošak” neće shvatiti koliko si zapravo šarmantan.

Priđi joj bez “pomagača”. Malo stvari govori „Smuvaću bilo koju“ kao pristup gde drug prilazi u tvoje ime. Ako žena stekne utisak da “pecaš bilo koju ribu koja će se uhvatiti”, neće biti zainteresovana jer se neće osetiti posebnom. Priđi joj sam. Ta hrabrost će joj pokazati da si zainteresovan samo za nju.
* Nemoj da te uplaši ako je sa prijateljima. Ako si fin i pričljiv sa njenim prijateljima ali očigledno zainteresovan samo za nju će joj laskati. Želiš da se zabavljaš sa ženom koja ima dobre prijatelje, a dobri prijatelji će uvek želeti da se njihova drugarica smuva sa finim muškarcem.Nalaženje izgovora za priču

Pričaj o nečemu što se događa. Verovatno najprirodniji način da započneš razgovor sa ženom je da pričaš o nečemu što se događa oko vas. Vidiš npr. neki lep gest? “Ovo se ne viđa svaki dan.”  Neko na podijumu za igru smešno pleše? “Vidiš, baš to je razlog što ja sad ne igram.”  Budi prijatan i opušten. Eto toliko je jednostavno.

Postavi joj pitanje. Još jedan dobar način za početak razgovora je da je pitaš nešto. Izbegavaj fraze poput “Znaš li koliko je sati?” jer će znati na šta ciljaš i činičeš joj se “ljigav”. Ponovo, priđi joj kao što bi započeo razgovor sa bilo kim drugim.
* Ako si u restoranu: „Jednostavno ne mogu da odlučim šta da jedem večeras pa ću prepustiti to sudbini: šta predlažeš za večeru?“
* Ako si negde gde svira muzika: „Da li znaš koja je ovo pesma? Inače ne slušam ovu vrstu muzike ali mi se jako sviđa pesma.“
* Ako si u školi: „Znaš li gde je ta-i-ta učionica?“

Udeli joj kompliment...ali ne za ono što očekuje. Čak i ako nije neka lepotica, verovatno joj se bar jedan muškarac nabacuje svaki put kad izađe. Bićeš samo još jedan čudak za izbegavanje ako se nečim ne izdvojiš. Nemoj joj laskati po pitanju izgleda. Umesto toga laskaj joj u vezi sa nečim što ne očekuje ali ceni.
* Ako nosi nešto očigledno ručno pravljeno, ili knjigu koju si pročitao, to su bolje osnove za kompliment jer komentarišeš nešto što je samo njeno umesto npr. kosu i oči.

Pravi se da je poznaješ. Pusti da te „uhvati“ dok gledaš u nju sa zbunjenim izrazom lica. Posle minut-dva, priđi joj i reci nešto tipa „Zaista mi je žao ali nikako da upamtim tvoje ime. Znam da sam te upoznao negde ali ne mogu da se setim gde. Nisam želeo da budem nepristojan, da ne pomisliš da te ignorišem.“ Pravi se da si samo došao da se pozdraviš. Iskoristi priliku da nastavite razgovor (nešto što se događa oko vas bi kao tema bilo najlakše).

Budi otvoren. Jednostavno joj priđi i reci iskreno „Verovatno si se već navikla na ovo, ali ja sam nov u tome, pa ću ti reći: ne poznajem te ali bih voleo. Mislim da si vrlo lepa...a ko ne želi više toga u svom životu?“. Neke žene će ceniti iskrenost.Ispravno pričanje

Predstavi se. Predstaviti se je jednostavno učtivo. Uradi to bez rukovanja i drugog dodirivanja, i pokušaj da izbegneš da se oseti da mora da uradi isto. Reci svoje ime i brzo pređi na neku drugu temu. Steći će utisak kao da ima kontrolu, što će učiniti da se oseća prijatnije.

Izdvoji se od ostalih. Kao što smo već rekli ranije, ako je žena lepa, verovatno joj muškarci to govore svaki dan. Verovatno ima gomila muškaraca koji flertuju sa njom. Ako želiš da budeš uspešan u prilazu, moraš da se izdvojiš od drugih muškaraca. Najbolji način je da se ponašaš prirodno i flertuješ što manje. Pričaj o nečemu interesantnom, ne o tome kako njene grudi izgledaju u toj haljini.
* Budi druželjubiv, a ne „ajkula“. Muškarac koji uđe u kafić, obiđe ga par puta i tek onda dobije hrabrost da prilazi ženama jednoj po jednoj, može završiti sam. Većini žena je poznat ovakav tip. Pričaj druželjubivo sa svima i zabavljaj se, nisi gladni lovac očajan za obrokom.

Budi miroljubiv. Daj joj prostora. Nikad je nemoj „saterati u ćošak“. Ne dodiruj je. Ponašaj se čak malo stidljivo. Kada se žena oseti ugroženo, nije važno koliko si zapravo super. Biće suviše fokusirana na svoju bezbednost da bi uživala u razgovoru sa tobom.

Budi skroman. Razmetanje i hvalisanje i previše pričanja o sebi ne impresionira ženu: to im samo govori da si okupiran sobom i verovatno težak za vezu. Umesto toga, budi skroman kad pričaš sa njima i ne ponašaj se kao da imaš pravo na njihovo društvo. Zasluži pravo da pričaš sa njima. Fokusiraj konverzaciju na njih a ne na tebe. 

Budi iskren. Ne želiš da pomisli da je lažeš, pa pokušaj da budeš što iskreniji. Ne pokušavaj da budeš nešto što nisi. Samo budi ti i iskren oko toga šta misliš.
Ne pozivaj je na sastanak. Pozivati je da izađete, čak iako imaš otvoren pristup, je loša ideja. Kada pitaš ženu da izađete bez da si je dobro upoznao, u principu joj govoriš da si zainteresovan samo za njen izgled. Ako je ne poznaješ kao osobu, kako možeš biti zainteresovan za nešto više? Umesto toga, da bi stekao njeno poverenje, pozovi je da poseti aktivnost koju redovno pohađaš ili isti dan u isto vreme na mestu gde ste se upoznali itd., da biste mogli da se vidite ponovo. Takođe možeš tražiti njen broj telefona, ili još bolje, njen mejl. Samo joj daj slobodu izbora i osećaj da zaista želiš bolje da je upoznaš, ne samo da spavaš sa njom što pre.Čitanje njenih signala

Posmatraj njenu gestikulaciju. Uoči da li je položaj njenog tela „otvoren“ ili „zatvoren“. Ako se vrpolji u sedištu i naginje se od tebe, uplašena je. Ako je opuštena i otovrenog položaja tel, licem ka tebi, verovatno joj je prijatno.

Posmatraj šta gleda. Ako uspostavlja kontakt očima ili flertuje, prijatno joj je. Ako vidiš da često baca pogled ka vratima, satu, ili ljudima, verovatno se oseća zarobljeno i traži izlaz. Razbij tenziju tako što ćeš se izviniti što je gnjaviš i daj joj malo prostora. Tako će se možda opustiti dovoljno da ponovo započnete konverzaciju.

Slušaj šta priča. Ako daje kratke odgovore i čini se kao da želi da završi razgovor, znači da joj je neprijatno i to te verovatno ne vodi nikuda. Ali ako daje duže odgovore i čak ti postavlja pitanja, verovatno je otvorena za razgovor.

Analiziraj šta radi sa rukama. Ako vidiš da savija ruke, verovatno je ljuta ili uvređena što pričaš sa njom. Ako drži ruke do tela ili čvrsto drži tašnu, neprijatno joj je. Ali ako su joj ruke opuštene i gestikulira njima dok priča, otvorena je za konverzaciju.

Zapamti da signali mogu biti pogrešni. Ponekad žena koja se čini otvoreno, prijateljski nastrojeno ili čak flertuje može postati zatvorena i nesigurna. To je prirodna emotivna reakcija koja prati tok konverzacije i njeno analiziranje vaše interakcije. Ako primetiš da joj je neprijatno, uspori. I zapamti: kolko god da deluje prijateljski i zainteresovano, to je ne obavezuje da ti da svoj broj ili da izađe sa tobom. Ne ljuti se ako kaže ne.Dodatna pomoć

Budi više samouveren. Samouverenost naspram arogancije je vrlo važna. Moraš da joj pokažeš da se sviđaš sebi i da misliš da vrediš kao osoba, ali ne želiš da ispadneš kao muškarac koji je zaljubljen u sebe. Izgradi svoju samouverenost prihvatajući izazove i dajući sebi prilike da uradiš stvari na koje možeš biti ponosan.

Nauči da flertuješ. Flertovanje može biti teško, pogotovo ako si neiskusan a ona je jako lepa i iskusna u tome. Ako naučiš da joj daješ komplimente za prave stvari, imaćeš sastanak vrlo brzo.

Vežbaj započinjanje konverzacije. Započinjanje razgovora sa ljudima koje ne poznaješ može biti teško. Ipak, ne brini: kao i sve ostalo, i to je veština koja se uči. Ne moraš da budeš rođen za to.

Upoznaj žene koje su bolje od tebe. Ako si umoran od nezadovoljavajućih veza, pokušaj da upoznaš nekog ko je stvarno za tebe.

Pozovi je na sastanak. Kad si konačno spreman da je pozoveš da izađete, pobrini se da uradiš to kako treba. Ne želiš da kažeš nešto uvredljivo, drsko ili jezivo i upropastiš sav trud koji si uložio!Slične teme


Tagovi:
 

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks