Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Dionisije777 (45)
NYC-Beograd  *

Vuki91 (33)
Beograd  *

zeka_ns (47)
Novi Sad  *

Nenna (38)
Loznica  *

Znamdaupoznam (50)
Niš  *

Lični kontakti

Kako suptilno flertovati

Želiš da znaš kako da flertuješ bez preterivanja? U nastavku teksta ćeš dobiti neke savete kako da budeš primećena ali da ipak ostaneš dama:

Daj mu kompliment

Žena koja daje komplimente muškarcu na nečemu što joj se kod njega sviđa je vrlo seksipilna, ali nije napadna. Davanje komplimenta muškarcu je odličan način da flertuješ bez gubitka tvoje moći. Kada udeliš kompliment, time pokazuješ da imaš dovoljno samopouzdanja da bi se muškarac kraj tebe osećao dobro. Tvoje samopouzdanje će te učiniti atraktivnijom u očima muškarca.

Nasmeši se

Jednostavno je, efektno i svaka devojka to može! Osmeh je najlakši način flertovanja. Sigurno ćeš izgledati mnogo lepše, a za osmeh nije potrebna nikakva dodatna priprema. Još jedna prednost osmeha jeste što je on neobavezujući. Na taj način možeš da flertuješ, ali možeš i da se praviš da si se setila nečeg zabavnog od prethodne noći. Zato ništa ne rizikuješ ako on ne odgovori na tvoj flert.

Daj mu teme za razgovor

Olakšaj mu tako što ćeš predložiti nekoliko tema kojima će započeti razgovor. Možeš da pričaš o mestu na kom se nalazite, o piću koje pijete – o bilo kojoj temi koja ti padne na pamet.

Direktan pogled

Ako ga pogledaš direktno u oči i zadržiš pogled samo malo duže nego što je uobičajeno, on će obratiti pažnju na tebe i pitaće se šta to imaš na umu. To je sofisticirani, “tihi flert” koji će ga zainteresovati. Nema potrebe da mu namiguješ ili da oblizuješ usne(bljak!). Dovoljan je jednostavan pogled.

Igraj se kosom

Ako to ne radiš isuviše očigledno, igranje kosom je klasičan znak da flertuješ sa njim. Muškarcima su tvoji ženstveni atributi neodoljivi, a obraćanje pažnje na tvoju kosu je odličan način da pobudiš njegovu pažnju.

Ismevaj ga

Budi malo zločesta. Muškarci vole da im se podsmehujemo – samo pazi da tvoj humor ne bude nepristojan. Ako ga malo bocneš na pravom mestu, njegov ego će splasnuti. Ali, pazi da ne pređeš granicu, tako ćeš mu pokazati da si pametna i ne daš se lako zastrašiti, bez povređivanja njegovih osećanja. Muškarci vole intelektualne izazove, ali zapamti da imaju i osetljiv ego koji ne podnosi previše sarkazma.

Postavljaj mu pitanja

Ako mu postavljaš pitanja, to znači da želiš da znaš više o njemu. Neka tvoja pitanja budu opšta, ne preozbiljna. Otkrij kakva je osoba i šta voli. Nemoj da postavljaš pitanja o seksu – poslaćeš pogrešne signale, a vaš razgovor bi tako mogao da se ubrzo završi.

Budi otvorena

Ako je tvoj govor tela otvoren i prijateljski, njemu će biti lakše da ti priđe. Suptilna otvorenost kao opuštene ruke (nemoj da prekrštaš ruke), gledanje u oči, osmehivanje i smeh na njegove komentare – sve je to poželjno. Samo nemoj da preteruješ, kao na primer da se naginješ i pokazuješ dekolte ili slično.

Budi željena

Upotrebi svoj šarm da privučeš pažnju drugih muškaraca u prostoriji. Nemoj da flertuješ sa njima. Potrebno je samo da i on shvati da te drugi muškarci takođe primećuju. Ako te drugi muškarci smatraju privlačnom, to će doprineti efektu tvog flertovanja. Kada muškarac primeti da su i drugi zainteresovani za tebe, biće siguran da je napravio dobar izbor. Zbog toga će te želeti još više.

Traži da ti pomogne

Ne postoji bolji način da se muškarac oseti željenim, nego da zatražiš njegovu pomoć-čak iako ti njegova pomoć ustvari nije potrebna! Dobro je osećati se potrebnim i korisnim. To doprinosi njegovom egu i pokazuje mu da imaš dobro mišljenje o njemu.Slične teme


Tagovi:
 

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks