Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Fetišizam

Fetiš je prvobitno u Afričkoj kulturi predstavljao predmet obožavanja gde je taj predmet povezivan sa Božanstvom i kome su se pripisivale natprirodne moći dok danas, u modernoj civilizaciji predstavlja predmet seksualnog obožavanja pa fetišizam možemo opisati kao devijantno seksualno interesovanje fokusirano na određene delove tela ili predmete i kao takvo se karakteriše kao seksualna perverzija. Kada se usvoji ovakvo seksualno interesovanje ono vremenom može postati i hronično, kada seksualno uzbuđenje potpuno zavisi od kontakta sa tim predmetuom u toku seksualnog čina (parafilija), ali i ne mora.
Fetiši mogu biti živi (određeni delovi tela) ili neživi (razni predmeti). Fetiši poput pigofilije ili podofilije spadaju u podgrupu fetišizma koji se naziva PARCIJALIZAM dok je ORALIZAM poseban oblik fetišizma a obuhvata Kunilingus, Felacio i Anilingus. Pomenućemo i pojasniti samo najčešće i društveno najprihvatljivije fetiše kojih stvarno ima dosta.

Voajerizam - najrasprostranjeniji fetiš među ljudima i označava doživljavanje seksualnog zadovoljstva posmatranjem golog ljudskog tela ili seksualnog odnosa.

Anilalagnija - inače najčešći fetiš među momcima a predstavlja seksualnu sklonost prema starijim ženama.

Podofilija - takođe čest fetiš a odnosi se na obožavanje stopala, nožnih prstiju, tabana i sve ostalo vezano za stopala, u narodu poznatiji kao foot fetish (fut fetiš).

Sadizam - ne tako redak fetiš gde osobe sa ovakvim fetišizmom uživaju u nanešenom bolu, ponižavanju i drugim oblicima okrutnosti.

Piktofilija - označava preteranu očaranost pornografskim slikama.

Agorafilija - uživanje u seksualnom odonosu na javnim mestima.

Pigofilija - opsednutost zadnjicama koja se češće javlja kod muškaraca nego kod žena.

Mazofilija - strast prema stiskanju ženskih grudi.

Trihopatofilija - obožavanje kose...


kad god se govori o fetisizmu odmah se misli na muske fetise i o tome se raspreda u nedogled.sta je sa zenama?moj fetis su recimo snazne muske ruke i siroka ramena a iskreno volela bih da cujem malo zene o njihovim fetisima.

Volim da vidim lepa zenska stopala ali ne bih to mogao nazvati fetisom,ne uzbudjuju me bas toliko ali uvek obratim paznju na njih.

lepe zenske noge i stopala su moj fetis :)

vid ja sam mazofilista :))))))

ja volim starije dominantne dame

mmmm zenske noge u najlonkama......

Ja volim fart fetish.Trazim devojku(zenu)koja bimi to uradila na mome licu to jest da mi sedne na facu ida se isprdi na nju


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks