Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Seks sa prijateljicom / prijateljem?

Mnogi ne veruju u iskreno prijateljstvo između osoba suprotnog pola. A da li je stvarno moguće da takvo prijateljstvo može da se održi i ostane samo na tome? Tom pitanju su se posvetili mnogi stručnjaci za muško-ženske odnose koji tvrde da u većini slučajeva jedna od dveju strana gaji romantična osećanja prema onoj drugoj, što ne mora da bude slučaj i kod one druge. U najvećem broju slučajeva muškarci su ti koji tajno gaje osećanja prema svojoj prijateljici i insistiraju na "druženju". Ukoliko postoji seksualna privlačnost ili obe strane gaje romantična osećanja jedna prema drugoj, takva prijateljstva vrlo brzo prerastaju u vezu.
Dobro, možda i jeste tako, ali postavlja se pitanje koliko je pametno ulaziti u vezu sa prijateljicom, odnosno prijateljem? Zar ta veza ne ugrožava prijateljstvo posle raskida? Ispitanici koji su odgovarali na ovo pitanje imaju različita iskustva, tako da su jedni prekinuli bilo kakav odnos posle raskida a neki opet uspeli da sačuvaju prijateljski odnos. Konkretan zaključak ne postoji, na Vama ostaje da odlučite da li ćete vaše prijateljstvo pokušati da podignete na viši nivo rizikujući da ostanete i dalje prijatelji posle toga.

Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks