Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Znakovi da ona flertuje sa tobom

Žene…Nije ih uvek lako razumeti. Možda je vidiš po prvi put, ili je već dugo znaš, razgovarali ste o raznim stvarima, ali… Kako možeš da budeš siguran da li ti ona šalje seksualne „signale“ ili je samo ljubazna? Da li se samo oseća dobro u tvom društvu, ili zaista flertuje sa tobom?

Evo sedam znakova koji će ti pomoći da ove signale protumačiš:

Brzi pogled ispod oka

Pogledala te je krišom, zatim se brzo okrenula na drugu stranu. Sigurno ju je nešto privuklo. Priđi bliže!

Direktan pogled

Verzija brzog pogleda za žene sa više samopouzdanja: gleda te pravo u oči. I dalje se pitaš da li to ona flertuje sa tobom? Možeš biti siguran da je tako, posebno ako uz pogled ima i osmeh na licu.

Želi da ti se dopadne

Videvši tvoje interesovanje za nju, ona će učiniti sve da bude još lepša i privlačnija za tebe. Popraviće šminku, proveriti kosu, a primetićeš i laku nervozu jer ona se pita da li je u svom najboljem izdanju.

Prilazi ti sve bliže

Dok razgovarate, ona ti se približava a istovremeno govori sve tiše. Ovo je znak da bi želela da te vidi u intimnijem okruženju gde bi mogla da ti šapne šta je to što želi…

Gestikuliranje

Obrati pažnju na njene gestove – njeno telo može da ti kaže mnogo toga. Ako je privlačiš, njen položaj tela će ti otkriti njene želje. Kako bi je razumeo, razgovaraj celim telom…

Dodirivanje

Tokom razgovora, ona je opuštena, povremeno slučajno dodirne tvoje ruke, vrat, kosu. Ovo je očigledan znak – uzbuđuje te!

Prati te pogledom

Ona te drži na oku, njen pogled prelazi preko tvojih usana, do tvojih očiju, zatim natrag. Ne razumeš zbog čega ona to čini? Ona želi da te poljubi! Ili želi da ti poljubiš nju… Ti si na redu.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks