Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

knezm (28)
Kragujevac  *

Alexandar (48)
Beograd  *

Dionisije777 (45)
NYC-Beograd  *

zeka_ns (47)
Novi Sad  *

Nenna (38)
Loznica  *

Lični kontakti

Ženski orgazam

Dosta muškaraca nam se obratilo u vezi sa problemom njihovih lepših polovina. Naime, mnoge od njih ne mogu da dostignu orgazam, iako je priroda ženama podarila mogućnost postizanja više orgazama u toku jednog odnosa. Stoga, postavljamo nekoliko tekstova o ovom problemu.

Ženski orgazam i bolji seks
Bitna stvar za bolji seks jeste komunikacija između Vas i partnerke. Trebalo bi da, ukoliko ste u mogućnosti, ispitate:
 • Da li može sama da doživi orgazam kroz masturbaciju
 • Da li ima neke predrasude u vezi seksa koji joj stvaraju osećaj stida
 • Da li uzima antidepresive ( oni mogu imati negativno dejstvo na libido)
 • Da li je vaša partnerka bila seksualno zlostavljana ili je imala neko loše iskustvo
 • Da li shvata činjenicu da i žene treba da dožive orgazam,

Ženski orgazam i masturbacija
Ukoliko žena može da doživi orgazam kroz masturbaciju, sigurno zna pravi put do orgazma, samo to treba da podeli sa vama. Žena, da bi dostigla orgazam mora da bude dobro raspoložena i na pravi način stimulisana. Svaka žena je jedinstvena i na poseban način doživljava orgazam. Međutim, mnogim ženama je masturbacija tabu i ne žele da pričaju o tome i da to drugi znaju. Zato morate biti pažljivi i pronaći pravi put do saznanja.

Prevazilaženje predrasuda
Ukoliko žena ima predrasude o seksu, teško ćete postići da se ona potpuno opusti i uživa u seksu. Ženski orgazam je u glavi, zato je morate dobro opustiti. Gradite sa njom poverenje i vremenom ćete razbiti barijere stida.

Uzima antidepresive?
Ukoliko vaša parnerka ili voljena osoba uzima antidepresive ili druge lekove koji negativno utiču na seksualnu želju, morate joj pružiti potrebnu podršku i razumevanje. Neka se konsultuje sa lekarom i pokuša da nađe pavu dozu lekova koja bi mogla da pomogne u saniranju problema. Neki prirodni preparati poput Peruanske make i damiane mogu obnoviti seksualnu energiju i želju i time umanjiti negativno dejstvo antidepresiva.
Ako vaša partnerka uzima antidepresive koji utiču na seksualno raspoloženje, treba da budete njena podrška i da imate razumevanja. Treba sa lekarom da se konsultuje o pravoj dozi koja joj je potrebna. Takođe, postoje prirodni preparati kao što su Peruanske make ili damiane koje obnavljaju seksualnu energiju i umanjuju negativno dejstvo antidepresiva.

Nikada ranije nije doživela orgazam?
Mnoge žene smatraju da je sasvim normalno to što ne doživljavaju orgazam i da je to neko ekskluzivno pravo muškaraca. Ako joj priđete na pravi način i sa pravim informacijama, možete uspešno razvejati ove predrasude. Izuzetno je bitno da sama žena postane svesna svoje erotičnosti i sposobnosti za višestruke orgazme. Koristeći tehnike sa ovog sajta, pomozite joj u tome!


sve to s' vremenom dodje na svoje mesto.dugo je vremena proslo dok nisam dozivela prvi orgazam,jednostavno nisam znala dovoljno da se opustim i uzivam u seksu.

Zene opustitie se za vreme seksa, prepustite se muskarcu, uzmite inicijativu ako treba, stimulisite jedno drugo na razne nacine, kazite mu sta i kako volite u seksu i dozivjecete orgazam sigurno. Vidjao sam se svakih dva tri dana sa djevojkom od 32 godine koja je sa mnom dozivela prvi svoj orgazam u zivotu, tj vise njih u toku 4 sata. Bilo mi je tako drago zbog nje koliko je bila srecna i zadovoljna.

smedjokosa javi  za orgazam  mneni

velika misterija svaka dozivljava na drugaciji nacin teba stalno istrazivati


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks