Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Dionisije777 (45)
NYC-Beograd  *

Vuki91 (33)
Beograd  *

zeka_ns (47)
Novi Sad  *

Nenna (38)
Loznica  *

Znamdaupoznam (50)
Niš  *

Lični kontakti

Ženske laži

Odakle potreba za laganjem partnera? Ta neiskrenost proizilazi iz nedostatka poverenja za koje je potrebno vreme. Postoje laži koje se koriste da bismo poštedeli ili oraspoložili partnera, tzv. bezazlene laži. Žene najčešce lažu da bi dobile ono šta žele ili da pak ne dobiju ono što ne žele. Nekad su te sitne neistine neophodne u vezi kako bi ona funkcionisala. Žene lažu kada pokušavaju da dobiju nešto, da odbiju nešto ili pak da sakriju, ili da nas ne bi povredile. Ipak najčešce neistine možete čuti pre, u toku i posle sexa. Npr,često ćete čuti pre sexa, kako su umorne, boli ih glava, kako su imale težak dan na poslu, a sve to da bi izbegle sex a da vas ne povrede.
Žene lažu kada je u pitanju i muški ponos, dižu Vam samopouzdanje, npr. savršen si, dobar si u krevetu, niko ne može da me zadovolji kao ti, ne bih ništa menjala kod tebe, ti si u pravu, da, doživela sam orgazam više puta, sa tobom sam doživela nešto posebno, ne brini,o tome nikad ne pričam sa drugaricama... Za sve te laži postoji razlog, recimo kada Vam kaže savršen si ili dobar si u krevetu, one zapravo samo ne žele da Vas povrede, naročito na početku veze. Uostalom Vi najbolje znate u tom momentu da li zaslužujete sve te komplimente. Kada kažu da niko ne može da ih zadovolji kao Vi, uglavnom lažu. Bar 90% žena je pre Vas imalo dugogodišnju, ozbiljnu vezu sa drugim muškarcem, tako da su verovatno i oni isto to čule više puta. Ali opet, ona to radi da bi Vi bili srećniji. Kada kaže da ste Vi u pravu samo joj trenutno nije do raspravljanja, želi da Vas ućutka i ostavlja Vam vreme kako bi shvatili da ste pogrešili. Ako i shvatite da ste pogrešili ne zaboravite da joj se na kraju izvinite. Kada kažu da o tome ne pričaju sa svojim drugaricama, lažu. Ne postoji osoba koja se bar jednoj osobi ne poveri, pohvali, požali... Za rešavanje problema uvek mora biti dvoje. Ako ste pomislili da je Vaša devojka drugačija od drugih jer uvek sa Vama prati utakmice, varate se. Ona samo želi da mislite da imate zajedničkih interesovanja i da nije kao druge.
Ah, ne trudite se da ih razumete, svojim lažima one samo žele suprotno od onoga što njima poručuju.


Mudri ljudi kazu "ne veruj zeni koja laze"
Istina ;)

Moras nekad slagati kako bi postigao ono sto zelis.Svi mi lazemo.

zenske lazi ni bog ne razume ali sto je najgore bez zena ne mozemo

bora corba kaze:ne veruj zeni koja ne skida sminku pre spavanja :P


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks