Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Svingeri u Srbiji

Ako želite da saznate šta znači pojam "Svinger", i poslužite se nekim od internet prevodioca, dobićete rezultat da je to "raskalašna osoba" ili u slobodnom žargonu "raskalašnik".

Ovaj oblik zadovoljstva, nastao je u doba antičke Grčke i starog Rima, posle toga se prelilo na srednji vek, a njega su podjednako upražnjavali kako muškarci tako i žene. Nakon tog perioda, ovaj oblik seksualnog zadovoljstva doživljava svoju reinkarnaciju tokom 60-ih godina XX–og veka, u doba ˝Hipika˝.

Moramo istaći da je sve veći broj ljubitelja svingerstva, i u tom pogledu nema razlike između mlađih i starijih bračnih parova, a sve u cilju obogaćivanja sopstvenog seksualnog života, tako da u tom smislu, ne padaju teško promene svojih partnera u različitim oblicima antičkih orgijanja.

U tom smislu, u mnogim državama sveta, prevashodno u zemljama razvijenog zapada, otvara se sve veći broj sving klubova, i naročito popularnih letnjih kampova, namenjenih parovima koji žele da razmene seksualna iskustva sa drugim parovima sličnih afiniteta, odnosno svingerima.

Što se situacije u Srbiji tiče, naša prestonica je poznata kao centar koji prati svetske trendove, tako da ni u ovom pogledu ne zaostaje za vodećim svetskim metropolama. Poznat je određen broj klubova u prestonici, koji su namenjeni zadovoljavanju potreba svingerskih parova, koji prate svetske standarde.
   
Standardi koji se prate na svetskom nivou jesu, da se ulaz u klubove ne dozvoljava maloletnim licima, pijanicama i primitivcima, samcima takođe, osim ukoliko se adekvatno ne pripreme, namirišu, izdepiliraju, poseduju džentlmenske manire i naravno imaju lep izgled. Naime ružnima je ulaz strogo zabranjen. Što se tiče starosnog doba ono se kreće uglavnom u razdoblju od 29 - 56 godina, i reč je često o visokoobrazovanim i dobro situiranim osobama. Svoje mesto nalaze i stariji članovi, koji koriste usluge klubova duži niz godina.

U okviru ponude može se naći, sauna sa ogledalom, u cilju opuštanja, zatim sobe sa raznoraznim pomagalima kao što su lisice za vezivanje, razne sprave za mučenja, sado – mazo kostimi, i ostali najrazličitije stvari koje maštovitim članovima mogu pasti na pamet, i u kojem svingeri nalaze obostrano zadovoljstvo.

Sve je organizovano u cilju pružanja maksimalnog zadovoljstva korisnicima usluga, opuštenosti i prijateljske atmosfere, uz veliku garanciju diskrecije i kvaliteta postojećih usluga.
Na kraju da se vratimo na situaciju u Srbiji po pitanju svingerstva. Treba istaći da veoma veliki broj bračnih parova upražnjava ovaj vid seksualnih odnosa, čak svaki 10–i par, a u ovome uglavnom prednjače parovi sa severa naše države, iz regiona Vojvodine i Beograda sa okolinom. Što se juga tiče, patrijarhalni odgoj još uvek dominira, tako da se svingerstvo pojavljuje tek u tragovima.
Svingerstvo je naročitu popularnost kod nas doživelo tokom devedesetih godina prošlog veka, a nastavilo se i u poslednjih par godina, gde je broj korisnika ovakvih usluga drastično porastao. U nekim anketama čak 90% žena se izjasnilo da ne bi odbile seks sa drugom ženom, dok je kod muškaraca, očekivano, taj procenat ostao na brojci od 1%. 
Dan danas po kuloarima kruži trač o seksualnom životu Tita, pošto je on u svoje vreme bio poznat kao veliki svinger, a omiljena partnerka mu je bila verovali ili ne Sofija Loren, koju je dok je to radila sa ˝Drugom Starim˝, sve vreme posmatrao Karlo Ponti, njen suprug.


podrzavam svinger isto sam radio i probo u nemacku pre 13 godin. sve naj imam misljenje

Imao sam prilike da se druzim sa bracnim parovima i zaista je uzbudjenje vrhunsko.... Pozdrav za sve swingere...


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks