Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Šta treba izbegavati na prvom sastanku

Sve si isplanirao: šta ćeš obući, gde ćeš je izvesti, rezervacije, šta ćete piti, nekoliko zabavnih anekdota – to će garantovano biti najbolji prvi sastanak u istoriji prvih sastanaka. Ali onda, dok čekate dezert, petnaest minuta ćeš provesti žaleći se na svoju bivšu devojku. Totalna propast.

Ponekad toliko razmišljamo o stvarima koje želimo da uradimo na prvom sastanku, sve planiramo do tančina, da zaboravimo da mislimo na stvari koje bi mogle da pođu pogrešno. A to je često u tvojim rukama.

Nemoj da kasniš

Ako hoćeš da je impresioniraš na prvom sastanku, pripremi se dobro. Završi posao i obaveze na vreme i pripremi se za vaš prvi izlazak. Ako kasniš, verovatno nećeš ni izgledati najbolje, a definitivno želiš da budeš uredan i neoznojan. Kada ljudi kasne, obično su zaduvani, iznervirani, oznojani i izgužvani – ona će proceniti svaki detalj kada te bude videla, zato nastoj da se prikažeš u najboljem izdanju.

Ne preteruj

Umerenost u svemu. Možda si gladan, ali nemoj se prejedati. Nemoj preterivati ni sa pićem. Jedno piće će ti smiriti živce, ali posle nekoliko sledi totalni raspad.

Iako želiš da razgovor teče prirodno, nemoj se zadržavati ni na jednoj temi predugo. Možda obožavaš Prison brejk, ali devojka koju time smaraš je verovatno samo ljubazna, umesto da te otkači i kaže da je ni najmanje ne interesuje ta serija.

Nemoj da provedeš veče pričajući na mobilnom

Jednostavno nemoj.

Nemoj da budeš neljubazan

Deluje kao jednostavan savet. Ali ponekad ne primećujemo kada smo neljubazni. Nemoj je prekidati kada govori i nemoj biti nepristojan prema vašem konobaru.

Nemojte ulaziti u teške teme

Važno je da imate ista interesovanja u životu, i o nekim temama definitivno treba razgovarati, ali prvi sastanak nije pravo vreme za to. Kada se budete osećali opuštenije jedno sa drugim, biće vam lakše da imate iskrene razgovore. Ne želiš ni da razgovaraš o svim lošim stvarima koje su ti se u skorije vreme desile. Ako si na prvom sastanku sa devojkom koja te privlači – ne želiš da je smoriš.

Nemoj da izgledaš previše srećan

Šala mala. Smeškaj se, puno.

Nemoj forsirati stvari

Planirao si da je nakon večere izvedeš u bar (koji je sasvim slučajno u tvom bloku), ali možda je i večera sasvim dovoljna za prvi izlazak. Ako ti se čini da će se vaš sastanak završiti nakon tog prvog koraka, u redu je, pozovi je na sledeći sastanak.

Budi iskren ali nemoj joj reći previše

Nikada nemoj da lažeš na prvom sastanku – mala bela laž može da se pretvori u pravu lavinu i da kasnije upropasti stvari između vas. To ipak ne znači da treba da joj ispričaš čitav svoj život, dan po dan. Sačuvaj nešto i za sledeći sastanak.Slične teme


Tagovi:
 

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks