Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Šta treba da znate o ženskim grudima

Američki istraživači su sproveli IQ testiranje među hiljadama žena. Istraživači su pregledajući rezultate o IQ i veličini grudi došli do neočekivanog zaključka: žene sa manjim grudima imaju u proseku 10 IQ poena više na testu u poređenju sa ženama većih grudi!

Ženske dojke su često različitih veličina, a leva je obično veća. Međutim, razlika je tako mala da je nikada nećete zapaziti. Bradavice se takođe često razlikuju u veličini.

Prema istraživanju Univerziteta Viktorija u Velingtonu (Novi Zeland), muškarci prilikom prvog susreta sa ženom prvo gledaju u njene grudi. Toga se ne treba stideti jer je drugo istraživanje pokazalo da se svakodnevnim gledanjem u grudi najmanje jedan minut, poboljšava zdravlje i produžava život čak 4-5 godina..

Redak je slučaj da muškarci mogu da doje, ali muškarci takođe imaju potrebne žlezde, t.j. mogu da proizvedu mleko. Laktacija kod muškaraca može da nastupi nakon određenih hormonskih tretmana, na primer, kod lečenja raka.

U proseku, dojka teži oko 0.5 kg. Svaka dojka se sastoji od 4-5% masnoće, a težina grudi u proseku odgovara 1% ukupne telesne težine.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks