Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Seksualne fantazije

Svi mi imamo neke svoje seksualne fantazije koje su manje više uobičajene. Neke pokušavamo da sprovedemo u delo i ispunimo sebi želju a nekih se stidimo i da priznamo sami sebi. Poput erotskih snova i seksualne fantazije kriju "iza sebe" naše podsvesne želje ali i karakterne crte. Pomenućemo samo neke od najčešćih fantazija:
Seks na javnom mestu
Ljudi sa ovakvim fantazijama su adrenalinski zavisnici koji traže uzbuđenje. Uzbuđuje ih pomisao da ih neko može uhvatiti na delu ili pomisao na mogućnost da ih neki potpuni stranac posmatra za vreme seksualnog čina. Takve osobe takođe vole da se eksponiraju u javnosti i da su u svakom momentu zapaženi.

Vezivanje lisicama
Osobe koje koji imaju želju da lisicama ili kanapom vezuju partnera podsvesno samo žele kontrolu nad svojim ali i tuđim uživanjem. Često su takve osobe manje više potčinjene u svakodnevnom životu i ovo je prilika da dominiraju nad nekim, što ih dodatno uzbuđuje. Suprotno ovome su osobe koje vole da budu vezivane. Takve osobe su otvorene za eksperimentisanje, sigurnije su u sebe i manje su depresivni od osoba koje ne pristaju na ovu seksualnu igru.

"Trojka" - Grupni seks sa dve ili više osoba suprotnog pola
Ovo je veoma česta fantazija muškaraca ali i žena, verovali ili ne. Osobe sa ovom fantazijom su senzualne, pune erotskog naboja i povećanog libida. Ovo nikako ne znači da bi te osobe prevarile svog partnera kojeg poštuju i vole ali se retko ko usuđuje da prizna partneru tu svoju fantaziju, kamoli da predloži tako nešto, iz straha od osude. Ako već postoji ozbiljno interesovanje za realizacijom ove fantazije razgovarajte sa partnerom na ovu temu, da ustanovite njeno/njegovo viđenje ove situacije.

Stavljanje u ulogu "učiteljice i đaka"
Ako ste već zamišljali da ste u ulozi đaka koji ima seks sa svojom učiteljicu to ne znači da ste još uvek zaljubljeni u nju. Ove i slične fantazije vas vraćaju u doba kada ste bili tinejdžer, odnosno u pubertetu kada su vam divljali hormoni a seks bio tabu tema. Isto važi i za žene. Takođe, ove osobe imaju potrebu za dominacijom i kontrolom nad autoritativnim osobama.

Seks sa nepoznatom osobom
Osobe sa ovom fantazijom su veoma strastvene i čeznu za uzbuđenjem. Ova fantazija ih lišava bilo kakve kakve odgovornosti koju nosi ozbiljna veza i samim tim beže u neku vrstu slobode.

Seksualne fantazije su zdrav deo naše mašte i seksualnosti i ne treba se previše brinuti zbog toga. Iskoristite ih prilikom seksualnih igrica kako bi ste malo osvežili svoj seksualni život sa partnerom, odnosno partnerkom.


u mojim fantazijama su njih petorica i vise koji se redjaju na meni satima i satima

moje fantazije su malo perververznije od ovih navedenih

Duso.. Bi li ti bila ispunjena fantazija ako bi se potrudio da redjam ti se satima? ;-)

ispunjavam zelje damama samo treba da se jave


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks