Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Seks na prvom sastanku

Od 1000 ispitanica u jednom istraživanju oko 350 devojaka i žena je bar jednom pristalo na seks već posle prvog sastanka. Razloga za ovakav postupak ispitanica ima dosta ali najčešći je taj što se danas partneri pre sastanka uživo zbliže preko fejsbuka, tvitera, sms poruka, voip-a i slično. Još jedan od razloga su i karakterne osobine žena gde su slobodnije žene, one sklonije piću i one koje svoje vreme provode po kafićima u kasnim noćnim satima, sklonije upuštanju u seksualne odnose na prvom sastanku. Žene koje imaju nisko mišljenje o svom telu takođe spadaju u tu grupu. Primećeno je da i stepen obrazovanja kod tih osoba niži od onih koje nisu nikada pristale na seks na prvom sastanku. Žene koje nisu imale i koje ne odobravaju seks na prvom sastanku su pre svega tako i vaspitavane, u patrijarhalnom duhu. Iz razloga što se takve žene u patrijarhalnim sredinama smatraju lakim i nepogodnim za brak mnoge žene se libe da to urade odmah, bez obzira na fizičku privlačnost i ljubavnu "hemiju". Neke od njih se boje da će biti iskorištene tim postupkom ili da će biti izložene tračevima i ruglu u neposrednom društvu. Neke su jednostavno suviše stidljive a neke su svesno otišle na taj sastanak sa ciljem da provedu uzbudljivu noć sa strancem.
Kao što smo rekli, razloga ima dosta ali opet ni jedna činjenica nije toliko poražavajuća kao ta da čak 75% ispitanica koje su imale seks na prvom sastanku, nije koristilo nikakvu zaštitu. Možda nije potrebno više govoriti o rizicima koje nose takve akcije, a možda i jeste, ali svakako nije na odmet da se ponovo podsetite o rizicima seksualnih odnosa i polnim bolestima.


izgleda da sam ja u onih 30% koje su to uradile na prvom sastanku :)

Zavisi u kom si periodu zivota.Ja ranije ne bih ni pomislila na tako nesto a sada mi ne bi predstavljalo problem bez obzira sto to jos nisam uradila

To e odmah(barem kod mene),"vidi"kako partner(partnerka)reaguje na pojedine stvari;pokazuje da li vredi ili ne pokušavati!Ali kapiram da ne treba okolišati!Npr.ako ste se upoznali radi sexa,druženja,mislim da tada ne treba okolišati!

Sve jedno...
digni ruku ili se javi [Y]

ko oce seks nek se javi


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks