Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Dionisije777 (45)
NYC-Beograd  *

Vuki91 (33)
Beograd  *

zeka_ns (47)
Novi Sad  *

Nenna (38)
Loznica  *

Znamdaupoznam (50)
Niš  *

Lični kontakti

Saveti za najbolji telefonski seks ikada

Ako pokušavaš da usavršiš svoje umeće u seksu preko telefona, ovih 10 saveta za muškarce će ti sigurno pomoći. Čak iako misliš da si dobar telefonski ljubavnik, uvek možeš da budeš i bolji. Ovaj članak će ti pokazati kako.

Smesti se udobno. Pre nego što započneš razgovor, smesti se udobno. Ne možeš da se šetaš okolo, ili baviš drugim stvarima. Što ti je udobnije, to tvoje iskustvo u telefonskom seksu biti bolje.

Budi siguran da se njoj razgovara. Ništa ne ubija raspoloženje za seksom kao partner koji nije raspoložen za seks. Pre nego što započneš seksi razgovor preko telefona, treba da budeš siguran da osoba sa druge strane to zaista želi.

Stvori pravo raspoloženje gledanjem seksi slika ili snimaka. Nema ničeg dosadnijeg od seksi razgovora sa osobom koja za to nije raspoložena. Zato kreirajte pravo raspoloženje pre nego što započnete telefonski seks.

Pošalji seksi sliku partnerki da započneš razgovor. Nema boljeg uvoda u telefonski seks od seksi slike. To ne mora da bude gola slika, može da bude i zanimljivija. Na primer, izlaziš ispod tuša sa peškirom oko struka, ili slično. Budi kreativan, ima mnogo mogućnosti.

Započni seksi razgovor šapatom. Šaputanje može da bude veoma seksualno ako to uradiš na pravi način. Većina žena će se istopiti na telefonu ako započneš razgovor šaputanjem.

Pojačaj doživljaj opisivanjem. Umesto da kažeš “Jaši me”, možeš da kažeš nešto tipa “Vidim kako dižeš nogu preko mojih butina i opkoračuješ me.” Što više opisuješ svoje misli, to će bolja biti reakcija.

Nemoj da koristiš “slatke” izraze. Nežnosti i romantika su super kada ste zajedno, ali oni ne pripadaju u seksi razgovor preko telefona. Telefonski seks je to što jeste, seks preko telefona. Što ste seksualniji, to će vaš seksi razgovor biti vreliji.

Treba da znaš koje ćeš reči upotrebiti. Ako imaš telefonski seks sa osobom koju znaš, treba da koristiš prave reči. Neke žene mogu da budu odbijene ili uvređene vulgarnim izrazima. Ali opet, neke žene to može da napali. Na tebi je da znaš šta ona voli.

Drži se određenog scenarija. Ako prelaziš sa jednog seksi scenarija na drugi, stvari mogu da postanu konfuzne. Probaj da održiš razgovor na istu temu i da razvijaš priču.

Odaberi reči koje mogu da se vizualizuju. Dopuni svoj rečnik opisnim pridevima. Što su bolji opisi, to ćete se više uzbuditi.

Nije važno da li imaš telefonski seks sa osobom koju znaš ili si možda pozvao hotlajn. Deset saveta za telefonski seks za muškarce će ti pomoći da telefonski seks bude lak i uzbudljiv. Jedna stvar koju treba uvek da imaš na umu je da te niko ne vidi, a to je sjajna stvar kod telefonskog seksa. Upotrebi svoju maštu, pusti da razgovor teče i uživaj. Neka tvoj telefonski seks bude vredan pamćenja.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks