Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

knezm (28)
Kragujevac  *

Alexandar (48)
Beograd  *

Dionisije777 (45)
NYC-Beograd  *

zeka_ns (47)
Novi Sad  *

Nenna (38)
Loznica  *

Lični kontakti

Prvo seksualno iskustvo

Kako kažu "prvi put je najteže". Kad god se susretnete sa nečim novim, tu obično postoje neke neistražene funkcije, neispitani tereni, nepredviđene reakcije i slično. Radili ste mnoge stvari po prvi put i nisu ispale onako kako ste planirali. Tako je i sa seksom.
Sećam se da sam se u mladosti pitao kakav je osećaj poljubiti devojku, kakav je osećaj dodirivati je po grudima, guzi, njenom međunožju. Kroz razne erotske časopise i kroz razgovor sa prijateljima došao sam do raznih informacija vezane za sex. Zamišljao sam kako bi to bilo prvi put. Da li će biti savršeno ili ću se možda obrukati. Pomišljao sam svašta, "da li ću je povrediti", "da li ću promašiti rupu", "kako li je ležati na njoj, hoću li joj biti pretežak" i slične stvari. Pa opet me je tešila pomisao da, iako neću znati šta tačno da radim, znaće valjda ona. Tako je na kraju i bilo. Ne mogu da kažem da je prvi put bio savršen ali je bio prilično dobar. Svaki naredni put je bio sve bolji i bolji, uz propratne greškice, ali na greškama se uči, zar ne?
U razgovoru sa devojkama, prijateljima, prijateljicama, i koristeći svoje stečeno iskustvo, došao sam do nekih zaključaka kojih se i danas pridržavam a koji su vezani za seksualno zadovoljavanje devojaka:

NE ŽURITE
Iskoristite momenat i uživajte u njemu, niste na trkama i niko Vas ne juri. Probajte da se opustite što više, ne razmišljajte o tome šta ćete i kako ćete nešto uraditi, več se prepustite ljubavnoj igri.

BUDITE NEŽNI
Ni u kom slučaju nemojte biti grubi osim ako Vam ona jasno ne stavi do znanja da to želi. Imajte na umu da je ženski polni organ pun nervnih završetaka i veoma osetljiv tako da trebate nežno postupati prema njemu. Nemojte je grubo trljati dole već je nežno pipkajte i mazite dok se ne uzbudi još više.

IDITE REDOM
U toku predigre, dok je obasipate poljupcima od glave preko grudi, do njenih butina ne zaboravite predeo stomaka i bedara koji su takođe veoma osetljivi. Iskoristite to.

NE BALAVITE
Možda Vam se u ljubavnom zanosu desi da preterate sa ljubljenjem koje može prerasti u balavljenje. Svakako je erotičnije kupati se u znoju nego u pljuvački.

NE BUDITE PROSTI
Čuli ste u pornićima sve one bezobrazne reči i mislite da će to stimulativno uticati na Vašu partnerku? Varate se. Shvatićete vremenom ,ako već i niste, da to uglavnom jako glupo zvuči. Naravno uvek postoje izuzeci ali ostavite to ipak za kasnije. Vremenom ćete otkriti da li joj se to kojim slučajem sviđa.

SKINITE SE POTPUNO
Uspeli ste da skinete devojku i sebe za nekoliko sekundi a ne možete da skinete svoje čarape? Mislite da ona ne primećuju to ili mislite da joj se to može svideti? Razmislite još jednom.

NE INSISTIRAJTE
Dok Vas devojka mazi i ljubi po telu nemojte joj usmeravati glavu prema svom penisu. Mogu slobodno da tvrdim da žene to mrze. Pustite je da radi šta želi i da vodi igru.

PRERANA EJAKULACIJA
Trajalo je cele 2 minute? Naravno partnerka će Vam reći da nema veze i da nema razloga za nervozu. Za prvi put je to i očekivano ali gledajte da to vremenom prevaziđete. Ipak i one vole da dožive orgazam.

LIČNA HIGIJENA
Obavezno vodite računa o svojoj ličnoj higijeni. Ni jedna devojka ne voli da oseti muškarca koji vonja na znoj, da je grebe svojim prevelikim noktima ili da je grebete svoj bradom od 2,3 dana.

ŠTA POSLE
Posle seksa, kakav god on bio, posvetite joj još malo pažnje. Nemojte se odmah okretati na drugu stranu kako bi spavali ili uzimati daljinski upravljač kako bi odgledali utakmicu ili slično.


prvi put mi je bilo grozno,nisam mogla da se opustim a zelela sam tada to da uradim po svaku cenu.


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks