Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Podignite mu samopouzdanje

Želja svakog muškarca je da pronađe ženu svog života, ženu kojoj će biti jedini i nezamenljiv u svakom pogledu. Dokažite mu da ste to Vi, da je na Vas čekao ceo svoj život.

Svakako je potrebno muškarcu podići samopouzdanje kada primetite njegove strahove i nesigurnost. Većina, ako ne i svaki muškarac se boji da će Vas razočarati, izneveriti...

Kada se nađu pred novom partnerkom, većina oseća pritisak kada treba da se dokažu u svojim seksualnim sposobnostima jer je za njih taj čin potvrda njihove muškosti.

Nemojte dizati paniku ako Vaš partner ima problem sa erekcijom, ohrabrite ga. Na taj način ćete zagarantovati uspeh za sledeći put, jer upravo tako mu podižete samopouzdanje.

Ako ste pak uživali u sexu sa njim, kažite mu, osećaće se kao superheroj. Ako ste baš škrti na rečima pokažite mu to uzdasima zadovoljstva.

Nemojte misliti da su samo žene opterećene kilogramima i izgledom... I muškarci su ali to manje pokazuju. Ako primetite taj kompleks, kažite mu da Vas baš takav muškarac privlači, da je taj stomačić baš privlačan i po Vašoj meri.


Da mu kazem kako me taj "stomacic" privlaci? Pa nikad ga nece onda skinuti.

pa znas kako kazu ispod brega najbolji kuruz raste :)

Da mu podignem "samopouzdanje" ili nešto drugo?


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks