Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Ozbiljne veze

Pojam ozbiljne veze je prilično diskutabilan ali ga možemo uopšteno definisati kao vezu koja je ustaljena, stabilna i utvrđena međusobnim poverenjem partnera. Pogrešno je uvreženo mišljenje da se iz ozbiljne veze mora stupiti u brak ili osnovati porodica i iz tog razloga, kao i zbog straha od vezivanja za jednu osobu, straha od odgovornosti i straha da ne budu povređeni, mnogi pojedinci, naročito mlađe generacije "beže" od takve veze.

Neko ko je u prošlosti bio povređen zbog raskida sa voljenom osobom, ne želeći da mu se to ponovi, često izbegava emotivno vezivanje sa partnerima.
Drugi čest razlog za izbegavanje ovakve veze je okruženje u kome je ta osoba kao dete odrastalo. Deca koja su odrastala među roditeljima koji se vole, razgovaraju i međusobno razumeju često će poželeti da i oni sami budu u takvoj vezi sa osobom koju će voleti i poštovati. S'druge strane deca razvedenih roditelja često nemaju takvo iskustvo.
Još jedan razlog za izbegavanje veze je osećaj slobode ukoliko ne moraju da čine kompromise sa partnerom i nemaju nikakvu odgovornost prema toj osobi. Neke osobe jednostavno više vole da često menjaju partnere i samim tim ne mogu da opstanu u vezi. Njihov prioritet u životu svakako nije osnivanje porodice i život sa jednim partnerom. Razloga ima puno i svaki je individualan.

Osobe koje ne žele da se vezivaju obično ne otkrivaju previše o sebi i dele stvari na "lične" i one koje Vam mogu reći. Često izbegavaju razgovor i jedino je seks ono što održava vašu vezu. Ne upoznaje Vas sa svojim prijateljima ili rodbinom. Stavlja Vas u drugi plan kada je društvo u pitanju. Često je nezainteresovan/a za ono što pričate i smatra da ne morate baš svaki dan da se čujete. Ukoliko je takva osoba pored Vas razmislite da li je vreme da promenite partnera ukoliko želite ozbiljnu vezu.


To sve zavisi od karakternih crta svakog pojedinca, i od godina. Nikada nisam planirao da ulazim u dugu vezu vec se to nekako samo desi. Vezes se za osobu sa kojom si i ta veza jednostavno potraje.

ma ozbiljna veza je za ozbiljne ljude ;)

Dobar dan zelim dame i gospodo!Ja samo zelim prokomentarisati:misko-zenske odnose(ukratko):nikada necu razumeti zenski rod koji nakon duze veze kaze muskarcu"ja nisam spremna za brak".2)zasto zenski svet:ne mogu podneti muzevljeve roditelje nakon izvesnog vremena?3)zasto se devojke odmah nakon prvog veceg problema vracaju svojim roditeljima, a nas muskarce krive da smo"mamini i tatini sinovi"kako to one vole da kazu?!


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks