Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Oralno zadovoljavanje - Par saveta za nju

Ukoliko ste do sada bile ubeđene da sve znate o oralnom zadovoljavanju vašeg partnera, trebalo bi ponovo da prođete kroz ove savete kako bi ste osvežili vašu memoriju

Jači pol izuzetno mnogo uživa, kada im njihove partnerke nežno prelaze jezikom preko polnog organa, ili ga ljube njihovim usnama. Za nežniji pol takođe pružanje oralnog zadovoljstva partneru, izaziva velike senzualne efekte u kojima i same uživaju.
Često se mogu čuti primedbe jačeg pola, da ne dobijaju u dovoljnoj meri ovaj vid zadovoljstva. Da se oni pitaju, žene bi im pružale ovo zadovoljstvo svakodnevno, i to u toku dana.
Da se ne bi pojavile sumnje i pitanja, u nastavku smo vam ponudili savete (uz praktična iskustva) koji bi u svakom slučaju za efekat dale potpuno zadovoljstvo vaših partnera, pa da počnemo.

Puna potencija nije neophodna

Ne dozvolite vašem partneru da vam pridržava glavu dok to obavljate, nešto nalik scenama iz erotskih filmova. Razlog tome, je da time on može da pokvari ritmičnost vaših pokreta, jer ste vi zadužene da njemu pružite zadovoljstvo a ne obrnuto.

Kao što podnaslov govori, za muško uživanje u oralnim zadovoljstvima od strane sopstvene partnerke, nije neophodna puna erekcija, mada takvo zadovoljstvo nije u punom stepenu izraženo. To vam govorimo, u slučaju kada mu opadne potencija tokom oralnog zadovoljenja, to ne znači da je samim tim i njegovo uživanje jednako opalo. Nekada žene mušku erekciju poistovećuju sa njegovim velikim seksualnim žarom prema partnerki, što u potpunosti nije tako, i stavlja opterećujuće zadatke pred muškarca. Naime, muški organ ponekad ne sluša svoga gazdu, pa iako je gazda napaljen, penis se oseća kao da mi treba malo odmora. Jednostavno, tako nešto se dešava i od toga nema potreba praviti probleme.

Ukoliko se, naravno, dogodi pad potencije, treba se konsultovati sa partnerom i pitati ga da li je nastavak poželjan u njegovom slučaju. U svakom slučaju, povratak erekcije možete izvesti, ručnom masažom penisa uz malo jači pritisak na njemu.

Da li da progutate njegovo seme ili ipak ne?

Šta raditi sa njegovim ejakulatom u ustima, postavlja se pitanje. Istina je da muškarčeva sperma nema naročito lep ukus, posebno ako je konzumirao začinjenu ili masnu hranu u prethodnih nekoliko dana. O ovome bi trebalo da rasčistite pre seksa, I ukoliko se vaša odluka ne slaže sa njegovim željama, on treba da je ispoštuje. U svakom slučaju ne bi bilo loše upozorenje pre završetka. Morate da znate, da muškarac neće imati naročito veće zadovoljstvo, ukoliko vi progutate njegovo seme ili ne.

Opušteno svima

Udobnost položaja u kojem se nalazite je podjednako važna svima. Nesmete ispuštati iz vida da muškarci vole da posmatraju svoje partnerke dok im pružaju oralno zadovoljstvo, zbog toga što ih to još više dovodi do seksualnog žara. Preporučujemo da ga slobodno zavodite i zadirkujete ukoliko je to potrebno.

U ovom slučaju lepše je kad je manji

Iako skoro sve žene maštaju o velikim penisima, kod oralnog zadovoljstva, pun pogodak žene svojim ustima, mnogo lakše postižu. Jer veliko zadovoljstvo jačem polu je kada žena uspe da proguta ceo polni organ, što je mnogo teže sa velikim penisima,  To kao efekat može da izazove kod žena povraćanje. Čuveni naziv prvog porno filma je ustvari mnogo više fantazija, nego realnost.

Pravila koja sigurno daju uspeh

1. Potrebno je da promenite intenzitet stimulacije i da primetite njegove reakcije kod određenih stepena promena.
2. Probajte da otkrijete šta mu se najviše dopada, i ako ste u situaciji saznajte to direktno od njega.
3. potrebno je da navlažite vaša usta i usne, jer je ona bitna kako kod ženskog polnog organa, tako i kod muškog.
4. Nema potrebe za žurbom. Bitno je da sve bude zabavno kako njemu tako i vama.
5. Da bi se uspešno obavila ejakulacija, kod nekih muškaraca biće potreban jači pritisak sa ustima, i u takvim slučajevima, svakako, mnogo pomažu pokreti rukama.
6. Da pojasnimo ovde šta je oralni seks: Lizanje penica od vrha do dna, ljubljenje glavića, ljubljenje testisa, pokreti gore dole kada je penis u ustima, što dublje prodiranje penisa unutar usta.
7. Treba obezbediti adekvatnu udobnost vama, obezbediti pravilno disanje i opuštenost viliice, treba izbeći efekte gušenja kao i povraćanja, kao i to, da svakako treba obratiti pažnju da ga ne povredite zubima.
8. Ukoliko želite da mu obezbedite dodatnu stimulaciju, koristite ruke držeći njegov koren penisa i tako ga staviti između vaših usta i ruke, drugom rukom dodirivati njegovu tačku između penisa i anusa, što će u svakom slučaju proizvesti pozitivan efekat.
9. Kod nekih muškaraca, stimulisanje anusa takođe, obezbeđuje veliko zadovoljstvo, a to obavljajte samo u slučaju ako se osećate dovoljno opušteno i da za efekat, imate obostrano zadovoljstvo.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks