Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Najčešće muške laži prilikom raskida

Svi muškarci su se bar jednom našli u situaciji kada moraju da raskinu sa partnerkom, i većini muškaraca to teško pada. Kako to saopštiti drugoj strani a da je ne povredite? Obično muškarci u toj prilici pribegavaju manjim, ili pak većim lažima ali će najčešće pribeći sledećim izgovorima:

"NEMAM VREMENA"

Nemoguće je da neko sa kim ste do juče provodili većinu vremena zajedno odjednom nema vremena da se nađete ni na pet minuta. Osim ako u međuvremenu nije postao prezauzet nekim, po život bitnim aktivnostima ili možda postao slavna ličnost gde mu način života diktiraju nove obaveze ili neko drugi. Naravno da to nisu razlozi. Ima vremena za ispijanje piva sa prijateljima i za gledanje "bitnih" utakmica a nema za Vas? Razmislite još jednom. Naravno da su to samo izgovori da se manje ili uopšte ne vidite. Neko ko Vas voli i poštuje uvek će naći vremena za Vas.

"MA NIJE DO TEBE, DO MENE JE"

Zar ovo nije jedan od najčešćih klišea koji smo bar jednom čuli? Ne želeći da povrede devojku ili da prebace krivicu na nju zbog raskida muškarci obično pribegavaju ovom izgovoru ne shvatajući da će ovom laži samo pogoršati situaciju jer će ostaviti devojku u ubeđenju da se on može predomisliti. U stvari je bitno da se zna ko je šta loše uradio u vezi kako bi se to izbeglo u novoj.

"NE ZASLUŽUJEM TE"

Vaš momak je toliko dobar i uviđavan da će te se odreći u korist drugog momka? Ili pati od nekog ozbiljnog kompleksa niže vrednosti ili loše laže. Pokušava sebe da predstavi kao velikodušnog viteza kojem je stalo do Vaše budućnosti. Uostalom kad je neki muškarac priznao da je u nečemu lošiji od drugog?

"NISAM SPREMAN ZA VEZU"

Ovo bi čak moglo da bude donekle i istina. Obično se ovakvi raskidi završavaju njegovim ulaskom u novu vezu, za koju je itekako spreman. Ukoliko je on to već rekao, krenite dalje, očigledno je da on ne želi više da budete deo njegovog života.

"BOJIM SE DA ĆU SE ZALJUBITI"

"... i da ću se previše vezati..." I onda Vas ostavi. Ovo je jedna od najtežih laži upućene devojci prilikom raskida. Ona bi trebalo da pomisli da je na korak do njegovog srca a on ispada ranjiva duša koja se ne može nositi sa implikacijama prave ljubavi. U stvari iza ove rečenice stoji strah od priznanja da ne želi više da provodi vreme sa Vama.

U prethodnom tekstu smo naveli najčešće muške laži kao primer iako ni ženski izgovori nisu ništa bolji, niti se mnogo razlikuju od ovih.


Ja odjednom postanem prezauzet obavezama pa se sve manje i manje vidimo i cujemo do konacne svadjice gde mi kao pukne film :)


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks