Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Muške loše navike koje odbijaju žene

Prvo što treba da objavimo ovde je da zapušteni izgled nikako ne dolazi u obzir.

Treba voditi računa o dlakama na telu, i to prevashodno treba obratiti pažnju na dlake u intimnoj zoni!

Kada govorimo o održavanju i nezi tela, kod većina žena to predstavlja jedan imperativ, dok kod muškaraca situacija je nešto drugačija i ne pridaju veliki značaj nekim stvarima, što nežniji pol svakako može da dovede do nervnog sloma. Ovde ćemo vam predočiti neke stvari od kojih se ženam bukvalno diže kosa na glavi.

Ne negovani nokti na nogama su jedan od najvećih problema kod muškaraca. Poznato je da muški rod gotovo nikad ne posećije pedikira, zbog toga što kod kuće uglavnom imaju svi grickalice ili makazice! Ukoliko se nađu kandže na nogama, za njih se ipak ne može naći bilo kakvo opravdanje.

Kad je reč o dlakama njih ne bi trebalo da bude tamo gde ne trebaju da budu. Ovde je upravo reč o intimnoj zoni i njenoj dlakavosti! Posle njih dolaze dlačice u nosu i ušima, a kod nekih dama pravo zgražavanje izazivaju i one dlake na vratu i na leđima. Treba istaći da i zapostavljena frizura ne ostavlja ništa bolji utisak kod nežnijeg pola.

Jako negativan utisak po ženski rod ostavlja neprijatan zadah u ustima. U situaciji kad se nalazimo u modernom dobu, u naprednom dvadeset i prvom veku postojanje osoba koje ne koriste redovno četkicu za zube nema potrebe da se čudi zašto nema žensku osobu pored sebe!

Kada je reč o neprijatnim mirisima, ne treba trošiti mnogo reči. Naime sredstva za ličnu higijenu poput sapuna i vode, danas može svako sebi da priušti. Da li postoji išta gore i neprijatnije od mirisa pomešanog znoja i dezodoransa? Nema! Tako da molimo vas povedite računa o ovome.

Čest je slučaj kod pojedinih muškarac čupavost obrva. Kod ovog dela tela takođe postoje odgovarajući tretmani koji služe u dekoraciji ovog dela lica. Ovde se ne radi o skidanju obrva radi oblikovanja lica, već je ovde reč preuzimanju kontrole nad rastom obrva a to se radi uglavnom makazicama za nokte.

Vrlo čest je slučaj da muškarci previše stave mirisa na sebe, tako da on postaje prejak. Iako su losioni i dezodoransi posle brijanja na muškarci izuzetno seksi ženama, Kada je reč o preterivanju, odnosno stavljanju previše mirisa i dezodoransa na sebe, kod žena upravo izazivaju totalno suprotan efekat.


U poslednje vreme nova moda je postala depilacija muškog poprsja, tako da se i u ovom pogledu dešavaju brojna preterivanja. Napred smo istakli da mngo malja na muškarcu nije privlačno ženama, međutim kada je reč o preteranom depiliranju kod žena ostavljaju potpuno isti efekat neprivlačnosti.

Vrlo čest slučaj je ne negovana frizura, ili njeno preterano negovanje. Vrlo čest je slučaj gde muškarci preteruju sa preparatima za negovanje kose. Naime kosa koja je masna, sjajna, kruta nije ni malo privlačna ženama.

Na kraju posebnu pažnju muškrci konačno treba da obrate na svoje lice. Vrlo često se pojavljuju akne i mitiseri. Ovako nešto se skoro svakome i nije sama po sebi zamerka, međutim to je svakako nešto što treba da se ukloni, a ne da se redovno održava na sopstvenom telu.


Dobro to, ali koje su lose navike u ponašanju koje odbijaju žene (generalno govoreći)? To me zanima.

A sta ako je ne moguce ukloniti akne i mitisere , zar i onda treba svaka devojka-zena da te odbije zbog toga ? Mislim da ste malo preterali sa svime ovde sto ste napisali , a i ko god da je pisao mogao je da obrati paznju na pravopis i nedostatku slova u recima , koliko samo zene to mrze niste ni svesni! Valjda kada se ovako nesto pise na sajtu - treba i pregledati text pre nego se objavi, ispravite me ako nisam u pravu ?!

ali vecina zenskih navika odbija muskarce


Slične teme


Tagovi:
 

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks