Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Kako znati da li je dobar u krevetu

Pitaš se kakav bi ljubavik tvoj odabrani bio? Obrati pažnju na sledeće znakove koji će ti reći šta možeš da očekuješ…

Način na koji se kreće

Nespretan je, nikada ne pleše, povremeno se spotakne? On neće biti najbolji ljubavnik. Muškarac koji ima neujednačene pokrete nema osećaj za sopstveno telo. Zato nemoj očekivati da će umeti da otkrije tajne tvog tela – on još ne poznaje ni sopstveno.

Način na koji jede

Obrati pažnju na način na koji jede – hrana, kao i seks, može da se smatra sofisticiranim zadovoljstvom ili jednostavnim zadovoljavanjem potreba. Ako pažljivo bira jelo, uživa u ukusu hrane, on će biti jednako suptilan i u spavaćoj sobi. Njegov odnos prema seksu se može otkriti iz načina na koji jede.

Njegov odnos prema njegovoj majci

Divno je ako tvoj odabrani voli i poštuje svoju majku. Ali, ako konstantno priča o njoj, ne može da donese najobičniju odluku bez njenog saveta, onda je bolje da od njega odustaneš. Seks je za odrasle, a on još nije izašao iz detinjstva.

Njegov odnos prema novcu

Obrati pažnju na način na koji troši novac. Ako otkriješ da se tvoj odabrani teško i nevoljno rastaje od svakog dinara, otkrićeš da je jednako škrt u ljubavi i seksu. Otkrićeš da on voli da uzima, ali da ništa za uzvrat ne daje.

O čemu govori i na koji način

Razgovor je kao ples, za njega je potrebno dvoje. Ako on stalno priča o sebi i ničemu drugom, stalno te prekida a ti ne uspevaš da kažeš nijednu reč, možeš da očekuješ da će se isto tako ponašati u krevetu. Biće mu važno da ispuni svoje želje i potrebe – a za tvoje ga neće biti briga.

Ako se samo hvali svojim uspesima sa drugim ženama, priča o bivšim devojkama i pobedama u spavaćoj sobi, nemoj da trošiš svoje vreme na njega. On hoće da te impresionira, ali takva priča ti samo pokazuje njegove komplekse i hvalisavost.

Kako se ljubi

Iako je mnogo toga rečeno o različitim načinima ljubljenja, ne postoji jedan savršen način. Važno je samo kako se ti osećaš dok te on ljubi. Ako se u ljubljenju uklapate, sigurno će tako biti i u spavaćoj sobi. Ako osećaš kao da nešto ne štima kada ga poljubiš, stvari verovatno neće funkcionisati između vas ni u krevetu.

Kako se osećaš dok si sa njim

Dok si sa njim, osećaš se privlačno, seksi, ženstveno? Puna si samopouzdanja? Stvari će sigurno dobro funkcionisati između vas dvoje i u spavaćoj sobi. U opuštenoj atmosferi, uz poverenje koje imaš u njega, tvoja čula će oživeti…ahahaha nasmejaste me sa ovim tekstom, vrh...


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks