Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Kako prepoznati nevernog partnera

Prema najnovijim istraživanjima, koje je sprovela poznati američki seksolog dr. Trejsi Koks, moguće je otkriti muškarca sklonog prevarama samo na osnovu njegovog fizičkog izgleda.

Prema tome, žene bi u cilju otkrivanja muškaraca sklonih prevarama, trebalo da obrate pažnju na karakteristične crte muškarčevog izgleda. U tom cilju, doktorica je i ponudila svojevrsni fotorobot, koji bi za pripadnice lepšeg pola trebao da izgleda otprilike ovako:

Visoki muškarci
   
   Naime, visoki muškarci poseduju višak testosterona, što nije slučaj sa niskim muškarcima koji uspevaju da lakše odole svojim nagonima.

Ima veći razmak između očiju

   Prema nekim tvrdnjama, pronađena je direktna povezanost između muškarca sklonog varanju i njegovog razmaka između očiju. Naime kod onih kod kojih je taj razmak veći jako se brzo zadovolje i teže odolevaju novim iskušenjima. U tom smislu preporuka bi mogla da bude za žene da se lakše odluče u izboru za muškarce sa manjim razmakom između očiju, jer bi oni trebalo, po definiciji, da se lakše obavežu i ostanu duže verni.

Muškarci sa gustim obrvama

   Kod muškaraca sa retkim obrvama je sudeći po ovom podnaslovu, seksualna želja daleko manja. Kod onih muškaraca kod kojih je situacija drugačija u ovom pogledu, seksualna želja je izuzetno jaka i dominantna.

Poseduje izraženu grbavost nosa

   Takvi mukarci koji imaju neku vrste male grbe na nosu, imaju izrazito naglašenu seksualnu želju, važe za muškarce sa jakim libidom koji vole da eksperimentišu.

Naglašenost mišića

   Kod mnogih muškaraca jako je bitno lep izgled njihove mišićne musculature, zanemarujući pri tome zdravstveni aspekt odlaska u teretane, a pored razvijenih bicepsa, tricepsa, trbušnjaka i nožnih mišića, veoma često dolazi I podignuti nivo testosterone, koji opravdano vode u pravcu traženja većeg broja partnera u cilju njegovog zadovoljenja.

Lepa frizura

   Kada je reč o frizurama kod muškaraca, treba naglasiti da su oni koji imaju kratku kosu, a nešto duže šiške tako da kažemo, koje rukama usmeravaju na gore, izraziti i nepopravljivi ženskaroši u najvećem broju slučajeva, da su pomalo narcisoidni i neverni u svakom pogledu.

Konzumira alkoholne napitke vrlo često

   U tom smislu utvrđeno je da se kod muškaraca koji redovno konzumiraju alkohol tokom jedne nedelje, a koja ne prelazi preporučene količine, u tom vremenskom, razdoblju ređe javljaju porivi za neverstva nego kod muškaraca čija konzumacija prelazi date okvire. Utvrđeno je čak da i oni koji konzumiraju više kafe od proseka, češće se odlučuju za neverstvo.

Njegovo lice je u obliku kvadrata

   Kod muškarca koji poseduje lice sa ovalnim crtama, glavni prioriteti su porodica i njeno blagostanje, dok kod muškaraca sa oštrim crtama lica, da kažemo kvadratastog oblika, prevara je nešto što ulazi u opis njegovog karaktera.

Njegovi testisi su nešto veći

   Karakteristika koja nije uočljiva na prvi pogled, ali prema tvrdnjama stručnjaka, direktna povezanost između većih testisa i sklonosti ka peljubama je očigledna. Prema tome logika glasi, da oni koji imaju veće testise, imaju veće količine sperme, i samim tim veći polni nagon koji teže mogu da obuzdavaju.

Na kraju: Šta ako je vaš partner upravo ovakav

   Ukoliko utvrdite neke od ovih karakteristika, ne očajavajte i nemojte odmah da prekidate vezu. Naime kod rezultata sličnih studija i anketa treba ostati rezervisan zbog mogućnosti njihove kontradiktornosti. Ukoliko primetite neku od ovih karakteristika kod svojih muškaraca, doktorica Trejsi Koks preporučuje: "Dame oprez, ne ispuštajte ih iz vida".Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks