Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Kako povećati penis prirodnim putem

Neki muškarci su zadovoljni veličinom svog penisa, ali postoje i oni koji nisu. Veliki broj muškaraca nažalost ima i kompleks zbog toga, pa pribegavaju drastičnim metodama. Operacija radi uveličavanja penisa je krajnja mera, ali postoje i mnoge prirodne, efikasne metode za povećanje penisa.

Produžavanje i istezanje penisa uz pomoć vežbi

Skorašnji trend su vežbe istezanja. Da bi video rezultate, potrebno je da svakog dana, tokom najmanje šest meseci radiš potrebne vežbe. Istezanje se može raditi samo na opuštenom penisu, zato u slučaju da dobiješ erekciju, sačekaj da prođe i zatim nastavi sa istezanjem.

Arab Jelq metoda

Ova metoda je poznata od antičkih vremena. Potrebno je izvoditi je najmanje 30 minuta u jednoj sesiji. Počni sa 15 minuta i postepeno produžavaj vreme do 30 minuta. Jelq metodom se veća količina krvi dovodi u meko tkivo penisa. Možeš da vidiš rezultate nakon svake sesije, ali efekat nije dugotrajan. Ne brini zbog toga, nakon nekoliko meseci primene ove metode, tvoj penis će se uvećati.

Oprema za povećanje penisa

U onlajn prodaji, možeš da nađeš veliki broj različtih sprava namenjenih uvećavanju penisa. Jedna takva spravica je poznata pod imenom ekstensorem, i funkcioniše po principu rastezanja penisa. Nosi se po 6 sati dnevno, svakog dana tokom 6 meseci. Efekat je vidljiv nakon tog vremena kada penis dobije do 2 santimetra u dužini, a što je još važnije – ne gubi na debljini. Da bi rezultat bio zadovoljavajući, sprava treba da se namesti pažljivo, svakog dana. Nije lako ali daje rezultate.

Takođe možeš da uvećaš penis do impresivne veličine uz pomoć specijalnog vakuma koji dovodi krv u tkivo. Međutim, ova metoda može da dovede do povreda, pa čak i do problema sa ejakulacijom.

Veličina penisa može da se promeni i uz pomoć različitih prstenova koji sprečavaju da krv oteče, ali njihova upotreba zahteva posebnu pažnju.

Stidne dlačice i veličina penisa

Tvoj penis će delovati veće ako se obriješ. Što si dlakaviji, to će više izgledati da je tvoj penis izgubljen u gustišu. Kraće stidne dlačice će istaći tvoj penis, koji će na taj način delovati veće.

Profil i veličina penisa

Veliki stomak koji visi iznad penisa će učiniti da tvoj penis izgleda manji nego što jeste. Tvoj stomak je možda narastao, ali tvoj penis je ostao isti. U poređenju sa tvojom većom telesnom težinom, tvoj penis može da izgleda manje. To je još jedan razlog zbog kog je važno da se brineš o svojoj kondiciji.

Seksualna aktivnost

Neki seksolozi savetuju da uživaš u aktivnom seksualnom životu kako bi povećao penis. Tvoj penis može na taj način da se uveća, ali se siguno neće smanjiti. Osim toga, aktivni seksualni život će ti pomoći da zaboraviš na bilo kakve komplekse.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks