Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Kako naći devojku / momka

Mnogim ljudima ovo predstavlja veliki problem kada već ostanu bez partnera usled raskida ili razvoda. Neki su previše nesigurni u sebe i stidljivi da bi prilazili osobama suprotnog pola, neki nemaju dovoljno slobodnog vremena za sebe i sticanje novih poznanstava, neki imaju puno negativnih predrasuda o drugim osobama a neki jednostavno postavljaju prevelike kriterijume osobama koje vide kao potencijalne partnere, usled čega vrlo brzo i skoro neminovno dolazi do razočarenja. Naveli smo neke ali razloga je mnogo više a mi ćemo probati da vas damo neke savete kako da pronađete sebi devojku, odnosno momka.

Ako vas "krase" neke od prethodno navedenih osobina, morate se pomiriti sa činjenicom da u stvari sami sebi dajete izgovore za svoje neuspehe. Morate prevladati svoje strahove i komplekse i posvetiti više pažnje pronalaženju partnera. Nemate šta da izgubite ako nešto pokušate, ako ne pokušavate ništa ne može ništa ni da se desi. Zaboravite na sudbinu, lošu karmu i slične izgovore i krenite ofanzivno na pronalaženje odgovarajućeg partnera.


Za devojke:

Razmislite malo o tome gde je najveća koncentracija slobodnih momaka i počnite češće da se krećete po tim mestima. Izbegavajte bircuze, kafane jer to nisu mesta za jednu damu.

Raspitajte se kod svojih prijateljica da li imaju prijatelja koji nije već u emotivnoj vezi sa drugom. Prijateljice koje vas dobro poznaju, trebale bi da vam daju dobru preporuku i usmeriti ka osobi koja bi vam najviše odgovarala.

Muškarci se plaše prilaženju devojci ukoliko se ista nalazi u većem društvu. Ukoliko vam se neki momak dopadne, izdvojite se malo iz društva, prošetajte malo i uputite mu po koji pogled i ukoliko vam se pogledi dovoljno zadrže jedno na drugom pružite mu diskretan, senzualni osmeh. Ovo je znak na koji bi trebalo da reaguje ako ga interesujete. Slobodno se koristite i drugim  načinima govora tela kako bi mu stavili do znanja da ste zainteresovani.

Ako vam se neko već sviđa raspitajte se o njegovim osobinama, navikama, interesovanjima, mestima na kojima se kreće i iskoristite to znanje kao svoju prednost. Nađite razlog da se i vi pojavljujete na istim mestima i vremenom će vas primetiti a uskoro ćete se i upoznati. Pošto ste se već dovoljno raspitali o njegovim interesovanjima neće vam biti teško da ga zainteresujete ili čak impresionirate pričom o temi koja ga interesuje.

Ne odbijajte pozive na razna druženja, sastanke i okupljanja ma koliko ona odbojno delovala. Nađite malo vremena da se makar na kratko pojavite na tom skupu.

Ne čekajte uvek da on po svaku cenu pokrene razgovor, obratite pažnju na njegovu trenutnu aktivnost (ako jede nešto, pije, vežba, radi...) i započnite neobaveznu konverzaciju vezano za to, ili prokomentarišite neki događaj, neku vest koju ste upravo čuli.

Ako ste već prijatelji na nekoj od socijalnih mreža kao što je facebook ili neki dating sajt iskoristite svaku priliku da pozitivno odgovorite na neku njegovu aktivnost kao što su komentari, lajkovanje nekih njegovih komentara i slika ili slanje poruka na dejting sajtovima.


Za momke:

Slobodnih i lepih devojaka ima svuda a na vama je da uspostavite kontakt sa njima. Sigurno postoji neka simpatična prodavačica iz radnje u komšiluku koja vam je zapala za oko ili neka komšinica, koleginica sa fakulteta ili posla, poznanica vašeg prijatelja...

Pratite znakove, način na koji vam se obraćaju, način na koji vas gledaju. Kada malo uvežbate oko shvatićete koliko informacija pruža samo njihov govor tela.

Nemojte se plašiti neuspeha prilikom prilaženja jer svakako nemate šta da izgubite. Ne možete izgubiti nešto što nikada niste ni imali, zar ne?

Ako postoji za to mogućnost, raspitajte se negde o njenim interesovanjima, navikama, šta voli a šta ne. Dobro će vam doći kada stupite u kontakt sa njom.

Krećite se u krugovima u kojima se i ona kreće. Pratite situaciju poput predatora koji lovi svoj plen, vrebajte strpljivo i iskoristite najbolju priliku da krenete u akciju. Samo nemojte previše čekati jer neko drugi može zgrabiti vač plen.

Što se socijalnih mreža tiče isto važi i za muškarce, ne ustručavajte se da udelite neki kompliment i ostavite neki pozitivan komentar na neke njene aktivnosti. U svakom slučaju možete iskoristiti i naš servis za upoznavanje.

Nadamo se da smo vam bar malo pomogli u tome kako da stupite u kontakt sa drugom osobom i pronađete sebi odgovarajućeg partnera.


ako ne pokusas sigurno nista neces uraditi

Ma nije tesko naci momka,tesko je naci dobrog momka :)

potpuno se slazem sa vama jer veci muskaraca zene gleda ko sex-objekat a ne najlepse bice na svetu svaka zena na planeti je lepa na svoj nacin


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks