Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Iskoristi horoskop da privučeš srodnu dušu

Astrologija je divno sredstvo za razumevanje sebe a ključ tog razumevanja je shvatanje kako najbolje privući pravu osobu. Ako nemaš natalnu kartu, možeš je izraditi online besplatno.

1. Nađi svoju natalnu kartu. Ako je još nemaš, možeš je izraditi online besplatno.

2. Počni sa Venerom. Svi znamo simbol Venere- kružić sa malim krstom ispod. U kom je znaku? Identifikuj u kojoj kući (1 do 12)? i pogledaj aspekte ostalih planeta sa njom. Za napredne astrološke mudrosti gledaj i fiksne zvezde i asteroide.

3. Potraži omiljene knjige ili sajtove za tumačenje svakog aspekta. Zabeleži kjučne reči za tvoju Veneru.
•   Na primer, imaš Veneru u blizancima u petoj kući, Neptun je nasuprot, a Saturn je blizu nje. Pisaćeš reči poput: raznovrsnost, zabava, izražavanje sebe, mentalna stimulacija, kurtizana, zadovoljstvo. Ovo bi bilo za blizance i petu kuću. Za Neptun nasuprot i Saturn pored bilo bi: iluzija/obmana/vizija, vera, duhovnost, obaveza, poštovanje, zrelost, blokade, teškoće, čekanje i strpljenje. Odjednom ta Venera nije tako jednostavna kao što se činila!
•   Ako želiš, dodaj na listu šta knjige i sajtovi kažu za znak i kuću u kojoj je Venera i ostale planete sa njom u aspektu. Na primer, moj Saturn je u devici u osmoj kući (kao da Venera već nema dovoljno nevolja) pa vidimo sledeće reči: seks, zdravlje, povezanost, tehnika, intimnost, sluge. Takođe uradiš isto sa Neptunom. Sad si izgradio/la komplikovanu i otkrivajuću sliku- ali tek počinjemo.

4. Ponovi ovaj proces sa Marsom i Mesecom, i sa petom, sedmom i osmom kućom ako se već nisu uklopile u sliku. Prva, četvrta i šesta kuća su važne u vezama ali prvenstveno se bavimo time kako privlačiš, šta želiš da privučeš i šta je tvoja ideja momka/devojke.
•   Iznad beleški za Veneru zapiši „Šta cenim i šta mi to donosi“. Za Mars „Kako se moje strasti ispoljavaju“. Za mesec „Moje potrebe i kada se osećam sigurno“.
•   Za petu kuću zapiši „Kako zabava izgleda za mene“. Za sedmu kuću „Kome i kako sam spreman/na da se posvetim na duže staze“. Za osmu „Kvaliteti kojima privlačim druge/kako formiram intimne veze sa partnerom/kom.“ (Osma kuća je složena.)

5. Pregledaj sve što si skupio/la da formiraš najbolji metod privlačenja pozitivnih ljudi. Hajde da počnemo sa Mesecom. Treba početi tu jer ako tvoje potrebe nisu upoznate i ne osećaš se sigurno i udobno, ne možeš flertovati efikasno- tvoj um i telo će biti previše zauzeti da nađu načine da učine mesec srećnim.
•   Na primer: tvoj Mesec može biti u blizancima u petoj kući sa istim aspektima kao tvoja Venera. Treba da budeš napolju i zabavljaš se u mentalno stimulišućem okruženju kao što moj Saturn u devici treba kultivaciju, klasu i civilizaciju. Takođe treba da imaš čistu kuću (taj Saturn u devici govori više nego znak blizanaca!).

6. Pogledaj Veneru. Kad pogledaš u ogledalo, vidiš li je? Ako ne, kupi neku odeću koju bi ona želela itd. Stavi ovo na vrh potreba Meseca. Na primer Mesecu u vodoliji treba da se oseća mlado i u koraku sa vremenom, čak i ispred vremena ako je moguće, ali Veneri u devici treba jednostavnost, čistoća, vizuelni mir- dobro je vreme za uklapanje prirodnih materijala pre nego florescentnih boja. (Ovo takođe važi za muškarce, treba da aktiviraju svoju Veneru).

7. Pogledaj Mars. Lista Marsa će naglasiti kako treba da izraziš svoj „životinjski“ deo. Sa primerom od gore, Mesec u vodoliji, Venera u devici, Mars u lavu- dodaj malo centra pažnje u tu mešavinu. Za više, pogledaj u kojoj kući je Mars. Da li je u drugoj? Izaberi skupu tašnu i sat.  U desetoj? Neka tvoja pojava bude značajna u tvojoj branši ili životnoj svrsi.

8. Iskoristi listu da postaneš svestan/na i Marsa i Venere u svom telu. Venera je centripetalna, privlačeća energija. Povezujući se sa njom će privući druge ka tebi. Na primer Venera u ovnu („Ja sam najbolji/a!“) u sedmoj kući („Jer gledam u tebe!“) nasuprot Plutona („Gledajući duboko u tebe!“).
•   Mars je centrifugalna energija koja iskoračuje u svet, idući za onim za čim želi. On je želja i ako se povežeš sa njim dozvoliće ti da preuzmeš akciju bez razmišljanja i akcija će uspeti. Na primer, Mars u vodoliji u prvoj kući je u konjukciji sa Jupiterom: odgovaraš na sredinu kao surfer na talas, bazirano na tačno onome što želiš.

9. Dodaj na sliku svoj Eros (433), Kupidon (763), Amor (1221), Lilit (h13-BML) i Priapus (h22). Prva tri ti daju više detalja o slici kako se zaljubljuješ i šta te čini atraktivnim/om a druga dva su više o tvojim primarnim potrebama i naklonostima. Na svoju listu takođe možeš da dodaš Juno koji pokazuje šta tražiš od nekoga da bi mu/joj se posvetio/la.

10. Vrati se na listu Meseca i potraži da vidiš šta govori o tome šta tražiš da drugi ispune. (Mesec u raku: negujuća, emocionalna bliskost). Pogledaj u svoju Veneru da vidiš šta te vizuelno privlači (Venera u biku: senzualna, voli dodire). Pogledaj u svoj Mars da vidiš kom seksualnom pristupu lako uzvraćaš. (Mars u lavu: neko ko nije stidljiv da te zavodi).

11. Kad sastavljaš sve ovo, iako ovaj pristup kreće prvo od Meseca, najbolje funkcioniše ako Veneri i Marsu daješ više izraza. Ako ih ne aktiviraš, privlačnost se ne može desiti.

12. Pogledaj u svoju osmu kuću i znak na vrhu, kao način da se poboljša osećanje udobnosti u intimnosti prvi put. Na primer jarac- čak na poslu se možeš osećati kao da si na pravom mestu da skineš odeću.

13. Izađi i nađi tog partnera. Koristeći svoju natalnu kartu da otkriješ kako privlačiš pozitivne partnere/ke je posebno korisno u ono vreme kad se čini da udaraš glavom o zid. Svi smo osobe za sebe- neki od nas nisu čak ni monogamni- i sve to traži malo znanja o sebi i mnogo prihvatanja sebe i onda se možemo otvoriti ljubavi i intimnosti.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks