Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

I Srbi sanjaju grupnjak

Često vam se dešava da imate problema sa svojim predpostavljenim na poslu? Vaša predpostavljena stalno kritikuje sve što uradite? Kako saznajemo nakon poslednje ankete koju je izvršila jedna Američka kompanija, koja je sprovedena u 26 zemalja sveta, uključujući oko 30ak hiljada anketiranih, zaključak je da  nije problem u vama već upravo kod vaših predpostavljenih, da budemo precizniji u njihovom nezadovoljavajućem seksualnom životu.

U ovoj anketi svoje mesto su našli i Srbi, jedni od vodećih ljubavnika u svetskim okvirima. U daljem tekstu ćemo vam pokazati njihove zanimljive odgovore
     
Vladajući stav koji vlada u svetskim okvirima je da seks odlično utiče  na popravljanje raspoloženja. Oko 80% Grka i Mađara tvrdi da je tako nešto tačno dok kod nas više od tri četvrtine ispitanika kaže da se slaže sa tom tvrdnjom i dodaje da je on dobar za puno više stvari. Prema tome može se nametnuti zaključak da Srpske žene retko imaju problem sa glavoboljom pre odlaska u krevet. Pored toga što su odlični u krevetu, Srbi znaju kako da izaberu odgovarajuće partnerke. U svetskim okvirima odgovori su ukazivali na to da  oko 70% ispitanika iskazuje zadovoljstvo svojim partnerkama, dok su Srbi podigli taj skor preko 80% jer nisu našli nikakve zamerke u svojim partnerkama.

Da bi najbolji ostali na mestu na kojem su, potrebno je da svoje seksualne apetite usklade na odgovarajući način sa svojim partnerkama. Kako saznajemo iz ovog istraživanja, Srbi i Srpkinje u najvećem procentu (49%) izjavljuju da se do savršenog seksa najlakše dolazi prethodnim razgovorom. Međutim, ukoliko se ne nalazi zajednički jezik na odgovarajući način, tu je uvek svemoćni google koji zauzima drugo mesto (39%). Na trećem mestu dolaze časopisi (36%) a značajno mesto nalazi i zgodna večera uz pornić na koji se odlučilo 34% ispitanika. Na žalost, na odlazak kod doktora, bračnog savetnika ili korišćenje tableta i odgovarajućih pomagala se odlučuje najmanji procenat ispitanika (sve ispod 5%).

Praksa se razlikuje od zemlje do zemlje. Kod Amerikanaca pored razgovora sa partnerom, lubrikanti nalaze svoje glavno mesto u rešavanju problema (53%).  Za Austrijance nikako neće biti strano ni korišćenje seksualnih pomagala tj. igračaka (43%) u cilju uspokojavanja situacije u spavaćoj sobi.

Srbi sanjaju grupnjak!

Treba razbiti glavni tabu da je grupni seks ili seks u troje muška fantazija. Kako kažu rezultati ovog istraživanja o grupnom seksu mašta svaka peta osoba! Zanima vas ko je na prvom mestu ovog istraživanja? To su Srbi kod kojih svaki treći ispitanik mašta o tako nečem. Što se tiče ostalih maštarija striptiz kod nas je na nivou svetskog proseka (14%)  a zanimljiv podatak da svaki deseti muškarac odnosno žena u Srbiji maštaju o sado-mazo igricama.
 
Situacija u drugim državama je: igranje raznih uloga je zanimljiva Rusima dok  kod azijskih naroda značajno mesto u seksualnim igrama zauzima masaža. Indijci vole seks preko žice, pri čemu kod Nemaca uopšte ne postoji takva maštarija, što nas navodi na zaključak da oni previše "rade" te stvari. 

Kao pitanje koje navodi na zaključak ostaje: Da li kod Srba fizički aspekt seksa igra glavnu ulogu? Po ovom istraživanju saznajemo da je ¾ naših ispitanika zadovoljno svojom opremom, a to je više od evropskog proseka. U disciplini samohvalisanja od nas su bolji jedino Rumuni I Grci.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks