Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Greške koje žene prave u krevetu

Ne znamo dovoljno

“Ona počne da se smeje svaki put kada hoću da joj kažem šta me uzbuđuje, na koji način želim da me dodiruje. Ona misli da je to simpatično, ali meni je uvredljivo što ona nema blagu ideju kako moj penis funkcioniše, niti želi da sazna.” U pravu je – treba da znaš bar osnove njegove anatomije. Mada je takođe istina da iste stvari ne uzbuđuju sve muškarce, većina ima iste osetljive tačke. Seks može da se uporedi sa kucanjem na tastaturi. Svi mi možemo da sednemo pred kompjuter i nešto otkucamo sa dva prsta. Ali nikada nećemo biti tako dobri kao osoba koja koristi svih deset i koja je išla na kurs da to nauči. Nabavi dobru knjigu o seksu i prouči je. Kada saznaš koje su anatomske osnove, uporedi to znanje sa stvarnim iskustvima – dodirivanjem i istraživanjem delova njegovog tela na koje bi trebalo da reaguje – sigurno ćeš biti bolja ljubavnica od devojke koja se samo smeška i potpuno je nemoćna pred njegovim intimnim delovima.

Očekujemo od muškaraca da nam čitaju misli

“Pitao sam je da li je svršila, a ona je rekla da nije. Pitao sam je zašto nije, na šta je odgovorila ‘Htela sam oralni seks, a ti mi ga nisi dao. Da me stvarno voliš, znao bi šta želim.’” Devojke, žao mi je, ali ja sam opet na njegovoj strani. Očekivati da tvoj ljubavnik zna svaku tvoju želju napamet je glupost. Ako te on dobro poznaje i želi da ti ugodi, to ne znači da poseduje magične moći. Mnoge žene misle da njihov ljubavnik ima neverovatni radar koji mu omogućava da u svakom trenutku tačno zna šta to ona želi, bez ijedne reči. Pa, bolje progovori ili leži na leđima i gledaj u plafon.

Kao da samo volimo seks u početku veze

“Isto je sa svakom devojkom koju sam ikad imao. U početku im nikad nije dosta, ali posle nekog vremena te više ne žele.” Neki muškarci misle da je to zato što nismo više zainteresovane za seks. Kao da se u početku pretvaramo, sve dok ga nismo ‘ulovile’, a onda prestanemo da glumimo. Ipak postoji mnogo logičniji razlog. Ženama brzo dosadi jednoličan seks. A ako nam je dosadno, teško nam je da postignemo orgazam, jer nam je potrebno više mentalne i fizičke stimulacije nego njemu. Niko ne bi želeo da svake večeri jede jedno te isto jelo, ali mnogi parovi imaju isti rutinski seks svaki put kada vode ljubav. Uradite bar jednu novu stvar svaki put kada vodite ljubav. Nova poza. Druga soba. Upaljena ili ugašena svetla. Jednostavno je!

Pustimo njega da sve odradi

“U čemu je razlika između vođenja ljubavi sa tvojom dugogodišnjom devojkom i jedenja činije rezanaca? Rezanci se bar pomeraju pa znaš da su živi.” Neke žene misle da nije samo na njemu da inicira seks, on takođe mora da odradi sav posao tokom seksa. Želiš da budeš glavna u vezi? Onda preuzmi neku odgovornost i u krevetu. Nemoj prebacivati odgovornost tako što ćeš od njega očekivati da sve sam uradi dok ti samo ležiš. Preuzmi inicijativu tako što ćeš povremeno ti njega zavesti. Preuzmi kontrolu tokom predigre. Za promenu, ti budi odgore. Ako zaista želiš da ga impresioniraš, iniciraj seks kada mu se on najmanje nada (u bilo koje doba dana osim večeri, kada ste oboje u krevetu).

Postale smo paranoične

“Ona ne voli seks sa boka jer misli da joj stomak izgleda opušteno. Neće da bude odgore jer se brine kako će joj grudi izgledati. Neće čak ni da ode do wc-a ako ne obećam da joj neću gledati dupe.” Većina muškaraca uopšte ne pridaje takav značaj obliku tela, kakav mi mislimo da mu daju. Stalno se iznova dokazuje da naša ideja savršenog tela nije ista kao i njegova. Par kilograma viška (kojima smo opsednute) stvaraju obline koje muškarci smatraju seksipilnim. Oni ih ne smatraju debelim i bezobličnim. Oni u našim oblinama vide ženstvenost, seksipilnost i toplinu. Ako ulaziš u krevet zabrinuta za svoj izgled, vaš ljubavni život će biti tim gori. U istraživanju sprovedenom u SAD-u, žene sa pozitivnim mišljenjem o sopstvenom telu su doživljavale orgazme tokom 73% seksualnih iskustava. Žene sa negativnom slikom o svom telu su dostizale orgazam samo 42%. Seks je vezan za sve one stvari koje se dešavaju iznutra, ne spolja. Ako se brineš o tome kako tvoj stomak izgleda, ne dopuštaš sebi da budeš uzbuđena. Tajna dobrih ljubavnica je samopouzdanje. Oseti se seksipilnom, to ćeš i biti!Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks