Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Gde žene greše u krevetu

Šta ženu čini dobrom u krevetu najbolje nam mogu reći muškarci, iako mnoge od njih smatraju da im se baš ništa ne može zameriti... Muškarcima obično smeta njihova nezainteresovanost, nezadovoljstvo svojim izgledom, stidljivost, ideja o sexu samo u krevetu i samo noću, i neznanje.

 Ne pokazujte muškarcu nezainteresovanost.
Mnoge devojke pokazuju interesovanje za sex samo na početku veze a kada ista postane ozbiljnija izgubi se ta strast. Da li je u pitanju pretvaranje? Kako je moguće da prvo žele a kasnije ne? Za ženski orgazam je neophodna jaka mentalna i fizička stimulacija i ukoliko sex postane predvidiv i dosadan sama pomisao na taj čin izaziva odbojnost. Vremenom, nažalost sve postaje rutina. Dovoljno je da svaki put promenite nešto, ubacite nešto novo i upotrebite maštu. Recimo promenite pozu, prostoriju, veš...

 Opterećenost izgledom
Već je ranije bilo reči o ovome, izgleda da je ova tema uvek i svuda prisutna. Nijedna poza joj ne odgovara jer ako je na strani, stomak joj izgleda očajno, ako je gore grudi joj ne izgledaju najbolje, ako je na leđima opet grudi smetaju. Mnogim ženama višak kilograma pretstavlja problem i misle da će ih i muškarci tako doživeti. Naprotiv, mnogim muškarcima je taj višak vrlo sexi. Naravno da ako ste nečim opterceni nećete se moći mentalno i psihicki opustiti.

 Sav teret na muškarcu
Budite malo i Vi inicijator. Iznenadite muškarca kad se najmanje nada, mrdnite malo kukovima, nemojte mu sve prepuštati, budite gazda u spavaćoj sobi ali ne tako da samo legnete i cekate. Ako sve prepustite njemu rizukujete da mu vremenom sex sa Vama dosadi

 Neznanje
Nikada se nemojte rugati ili smejati muškarcu koji pokušava da Vam objasni šta želi i šta ga uzbuduje! Dozvolite mu da Vam objasni kako funkcioniše njegovo telo, najbolje što možete uraditi je to da iskoristite savete. Zato informišite se više o sexu i muškom telu iz raznih časopisa i internet stranica i primenite svu teoriju i u praksi.


pa najvise pogrese kad ne rasire noge :))))


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks