Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Flertovanje sa devojkom preko SMS-a

Umoran si od stalnog pokušavanja da sastaviš zanimljivu poruku toj posebnoj devojci u tvom životu? Prati naše korake, postani majstor flerta i impresioniraj devojku sa kojom izlaziš.

Tehnike flertovanja SMS-om

1. Ne budi dosadan i predvidiv! Najgori zločin koji možeš da napraviš tokom flertovanja je da budeš dosadan i predvidiv. Tvoje poruke treba da budu zabavne i interesantne. Ako ne možeš  da smisliš nešto zanimljivo da joj pošalješ, onda je možda bolje da joj ništa ne šalješ.
- Na primer, ne bi trebao započeti dopisivanje sa dosadnom porukom kao što je "Hej!" ili "Šta ima?" Zaspaće od dosade. To su verovatno poruke koje dobija od svakog tipa koga upozna, učini nešto da se istakneš.
- Probaj da joj pošalješ nešto jedinstveno, nešto što će je naterati da ogdovori. Na primer "Varala si sinoć na fudbalu, želim revanš."

2. Budi ličan! SMS poruke mogu povremeno da budu bezlične, stoga daj sve od sebe da ih učiniš ličnim, kada je to moguće. Tako ćeš vaš odnos učiniti prisnijim.
- Koristi njeno ime u poruci – devojke se uzbude kada ih oslovljavaš sa imenom, ima nečeg intimnog u tome.
- Druga varijanta je da je oslovljavaš nadimkom koji si joj ti nadenuo, to će stvoriti osećaj da vas dvoje imate svoju internu foru.
- Koristi zamenicu "mi" u porukama – to stvara osećaj "ti i ja protiv sveta", a to je vibracija koju devojke vole.

3. Udeli joj kompliment! Probaj sa "Vau, super ti je kosa danas, izgleda fantastično" – ovo je jednostavno, devojke vole da dobijaju komplimente, to čini da se osećaju posebnom i cenjenom. Tako da ako možeš da ubaciš nekoliko komplimenata u poruku, samo napred.
- Probaj sa klasikom (oprobano deluje) "Ne mogu da prestanem da mislim na tebe u onoj crno-plavoj haljini" ili pokušaj sa nečim neuobičajnijim kao što je "Imaš uvrnut smisao za humor – to mi se sviđa"
- Uveri se da je kompliment pravi – nemoj reći nešto što ne misliš samo da bi istakao nešto pozitivno kod nje, devojke takve stvari namirišu na kilometar.

4. Budi misteriozan! Nije loše da ponekad budeš malo misteriozan dok se kuckate. Ne želiš da pomisli da juriš za njom, zato pokušaj da budeš malo nejasan ili da ostaneš po strani neko vreme, ali ne predugo kako ona ne bi posumnjala u tvoje namere.
- Ako te ona pita kako ti je prošao dan, na primer, nemoj da joj odgovoriš kilometarskom porukom u kojoj joj objašnjavaš hronološki svaki dosadan detalj (pogledaj Korak 1). Odgovori joj nešto u stilu "Bio je prilično bizaran. Ljudi ne prestaju da me zapanjuju." Ovo će je verovatno zaintrigirati i podstaći da te pita o šta se desilo.
- Ili ako te ne primer pita koji su ti planovi za vikend, nemoj biti previše precizan (osim ako zaista nemaš jako uzbudljive planove). Ako joj kažeš da ćeš odrađivati neke obaveze, ona će verovatno izgubiti interesovanje za dalje dopisivanje. Napiši joj da treba da ubiješ zmaja ili nešto podjednako neuobičajeno. Ovo naravno ne mora biti istina, sve dok je zanimljivo.

5. Zezaj je malo! Zezanje je odličan metod flertovanja – on stvara intimnu atmosferu između vas bez da se stvari shvate suviše ozbiljno.
- Kao što je već napomenuto ranije, nazivati devojku slatkim nadimkom (koji samo ti koristiš) je odličan način da je nasmeješ, bez rizika da ćeš je uvrediti. Možeš da koristiš, na primer "Pegica" ili "Gospođica savršena"
- Zezaj je za nešto što je rekla ili uradila dok ste bili zajedno. Na primer ako ti kaže da ide po Kolu, ti joj možeš napisati nešto u stilu "Pazi da ti ne izađe kroz nos kao prošli put. Ovaj primer crnog humora, skreće pažnju na zabavno vreme koje ste proveli zajedno i nju podstiče da poztivno razmišlja o vašem odnosu.
- Obrati pažnju da ne pređeš granicu, da ne budeš zao i uvredljiv jer će onda vaše dopisivanje biti brzo prekinuto.

6. Budi provokativan! Naravno, ne postoji flerovanje, pa ni ono putem sms-a koje ne sadrži malo nevaljalih provokacija da bi se stvari učinile zanimjivijima.

- Ovde možeš da se držiš klasike i da je pitaš šta ima na sebi ili da joj napišeš nešto u fazonu "Sviđaš mi se u toj haljini ali ono što je ispod nje mi se sviđa još više."
- Druga tehnika kojom možeš da se poslužiš je da njenom običnom komentaru daš seksualnu dimenziju. Na primer, ako ona kaže "Ne mogu da verujem koliko je dugačak." (misleći na film ili nešto slično) možeš da joj odgovoriš sa "To si ti rekla."
- Ako nisi siguran kako će ona odgovoriti na seksualnu provokaciju, možeš nonšalantno spomenuti da si krenuo da se tuširaš. Ovo prebacuje loptu u njene ruke, i ako njena poruka bude imala seksualnu konotaciju (na primer "Volela bih to da vidim.") onda ćeš znati da je otvorena i za ovakvo dopisivanje.

Još nekoliko saveta za flertovanje SMS-om

1. Neka ti poruke budu kratke i slatke. Dugačke poruke su dosadne i izgledaju kao da se previše trudiš.

- Stoga, uvek pokušaj  da ti poruke budu kratke i slatke – ne duže od dve, tri rečenice.
- Probaj da ti svaka poruka bude slatka, inteligentna ili zabavna – flertovanje se ne sastoji od pričanja o vremenu.

2. Ne šalji joj više poruka nego što ona tebi šalje. U svakom dopisivanju bi trebala da postoji ravnoteža, odnosno jedna osoba ne bi trebala da šalje znatno veći broj poruka nego druga.

- Slanje previše SMS-ova čini da izgledaš previše zagrejan i previše dostupan. Ovo kod nje može izazvati dve emocije – da se izbezumi ili da izgubi interesovanje.
- Sa druge strane, ako joj šalješ premalo poruka može da izgleda kao da je ne interesuješ ili kao da se dopisuješ da više devojaka u isto vreme. Ovo je može naterati da prekine odnos sa tobom.
- Stoga treba da nađeš ravnotežu, da šaljete jedno drugom približno isti broj poruka, po mogućnosti ti malo manje od nje.
- Takođe, obrati pažnju na to ko započinje i ko završava dopisivanje – najbolje bi bilo na smenu.

3. Obrati pažnju na pravopis i gramatiku! Ako želiš da odaš utisak da si duhovit i inteligentan, to ćeš teško postici ako pišeš „Neznam” zajedno. Tinejdžerima bi se za ovo i moglo progledati proz prste ali svi iznad 18 godina bi trebalo da obrate više pažnje na pravopis.

- Nije potrebno da listaš Vujaklijin rečnik u potrazi za komplikovanim rečima kako bi izgledao inteligentno, dovoljno je da poruku pre slanja prekontrolišeš da vidiš da li ti se potkrala neka pravopisna greška ili greška u kucanju.
- Interpunkcijski znaci imaju veliki uticaj na to kako će poruka biti protumačena. Na primer ako ti devojka pošalje svoju sliku u novoj garderobi „Vau!” će izgedati mnogo entuztijastičnije od „Vau”, takođe „Sviđa mi se…” deluje mnogo više flertujuće od „Sviđa mi se”.
- Bitno je takođe da ne preteraš sa uzvičnicima, upitnicima ili smajlijima – to može biti jako efektno ako se koristi u adekvatnom kontekstu, u ostalim slučajevima će izgledati detinjasto i preterano.

4. Ne dozvoli da dopisivanje udavi! Jedna od najbinijih veština dopisivanja je veština do prekineš predugačko dopisivanje.

- Ako dozvoliš da dopisivanje predugo traje, ostaćete bez zanimljivih tema i dopisivanje će brzo postati neprijatno i dosadno.
- Trebalo bi da prekinete dopisivanje pre nego što do ovoga dođe, tako ćete je ostaviti u iščekivanju do sledećeg dopisivanja.
- Pokušaj da zavšiš dopisivanje sa nečim slatkim i flertujućim kao što je „Moram da idem, čućemo se sutra, nemoj da se uvališ u neku nevolju bez mene.” ili „Vreme je za krevet – treba mi moj bjuti slip. Vidimo se u tvojim snovima.”

5. Ne koristi flertovanje SMS-om umesto flertovanja uživo! Dopisivanje treba koristiti samo kao način da flertujete između dva viđanja.

- Koliko god da je flertovanje putem poruke uzbudljivo (ponekad možeš lakše da napišeš neke stvari nego da ih izgovoriš) ipak dopisivanje ne može da zameni pravu stvar licem u lice.
- Koristi dopisivanje da bi zakazao sledeće zajedničko druženje. Ovako će dopisivanje imati svrhu i dati vam oboma nešto za iščekivanje.
- Zapamti da reči na ekranu ne mogu da zamene  kontakt očima, osmeh ili „slučajan” dodir po ruci.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks