Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Pomoć

Kako postaviti svoj oglas

U glavnom meniju nalazi se dugme "Postavi oglas" koji vodi na stranicu za postavljanje Vaših oglasa. Na ovoj stranici se od Vas traže sledeći podaci koji će automatski biti upisani u Vaš oglas.

 • Korisničko ime: - Upišite Vaše jedinstveno ime (nick) po kojem će Vas ostali korisnici prepoznati. Ukoliko se desi da sajt ne prihvati Vaše korisničko ime postoji verovatnoća da je to korisničko ime već zauzeto od strane drugog člana koji je već postavio oglas pod tim korisničkim imenom. Ovo polje je obavezno za upis i biće vidljivo ostalim korisnicima!
 • Imejl: - Upišite Vašu e-mail adresu. Ona mora biti ispravna i upisivanje ovog polja je obavezno! Ovaj podatak je dostupan samo administratorima sajta.
 • Izaberite lozinku: - Upišite svoju lozinku pod kojom će te kasnije moći da se prijavite na sajt. Ovo polje je obavezno za upis! Ovaj podatak nije dostupan ni korisnicima a ni administratorima sajta.
 • Potvrdite lozinku: - Ponovo upišite istu lozinku kako bi se otklonila sumnja da ste pogrešno upisali lozinku prvi put. Ovo polje je obavezno za upis! Ovaj podatak nije dostupan ni korisnicima a ni administratorima sajta.
 • Ime: - Upišite Vaše lično ime. Obavezno polje i biće vidljivo ostalim korisnicima!
 • Pol: - Odaberite svoj pol (Muškarac ili Žena). Ovo polje je obavezno za odabir i biće vidljivo ostalim korisnicima!
 • Vaš oglas: - Upišite par reči o sebi i razlog prijave. Ovo će ujedno biti Vaš oglas koji kasnije nećete moći da promenite. (Molimo Vas da u oglasu ne ostavljate svoj broj telefona, e-mail adresu, msn adresu, skype adresu i slično). Obavezno polje za upis i biće vidljivo ostalim korisnicima!
 • Seksualno opredeljenje: - Odaberite svoje seksualno opredeljenje ( Heteroseksualno - ukoliko volite osobe suprotnog pola, Homoseksualno - ukoliko volite osobe istog pola, Biseksualno - ukoliko volite osobe i jednog i drugog pola )
 • Kategorija oglasa: - Odaberite kategoriju u kojoj će biti objavljen Vaš oglas. Ovo polje je obavezno za odabir!
 • Grad: - Upišite mesto u kojem trenutno ili najčešće boravite. Ovo polje je obavezno za upis i biće vidljivo ostalim korisnicima sajta!
 • Godina: - Upišite koliko trenutno imate godina. Ovo polje je obavezno za upis i biće vidljivo ostalim korisnicima sajta!
 • Broj mobilnog telefona: - Odaberite Vašu mrežu i upišite broj svog mobilnog telefona. Ovo polje je obavezno za upis ali je ovaj podatak dostupan samo administratorima sajta. Broj Vašeg mobilnog telefona neće biti objavljen.
 • Zvati u periodu: - Odaberite u kojem ćete vremenskom periodu biti dostupni za ostale korisnike koji žele da Vas kontaktiraju. Ovo polje je obavezno za odabir i biće vidljivo ostalim korisnicima sajta!
 • Vaše slike: - Ubacite Vaše slike kako bi ostali korisnici sajta mogli da vide sa kim razgovaraju. Poželjno je da ostavite bar jednu Vašu sliku jer "slika govori više od hiljadu reči" i dokazano je da je veća verovatnoća da će Vas neko kontaktirati ukoliko imate postavljenu sliku. Ovo polje nije obavezno i vidljivo je ostalim korisnicima sajta.

Neki podaci neće biti vidljivi ostalim korisnicima ali će biti vidljivi SAMO administratorima sajta, i ti podaci će biti zaštićeni (Vaše ime, Vaša lozinka, Vaša e-mail adresa i broj Vašeg mobilnog telefona).
Svi ostali podaci će biti vidljivi korisnicima sajta (Vaše korisničko ime, pol, Vaš oglas, grad, Vaše godine, period u kome Vas mogu zvati ostali korisnici i Vaše slike).

* Administratori ovog sajta zadržavaju pravo da izmene neke podatke Vašeg oglasa ili obrišu isti bez prethodne najave, ukoliko smatraju da je oglas postavljen u pogrešnoj kategoriji, da nije pravilno odabran pol, da je oglas uvredljiv po druge ili ukoliko su objavljene uvredljive i nezakonite slike, oglase koji podstiču rasnu i nacionalnu netrpeljivost, reklamni materijal, krivična dela i bilo šta drugo za šta administrator odluči da nije prikladno za ovaj sajt.

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks