Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Pomoć

Upoznavanje

LicniOglasi.org" - najveći servis za upoznavanje u Srbiji!

Dosta Vam je gubljenja vremena na internetu pokušavajući da pronađete ozbiljan sajt za upoznavanje, druženje i bračno posredovanje? Dosta Vam je lažnih profila iza kojih se kriju ljudi "sa zadnjim namerama".

Dopustite da Vam, sa ponosom, predstavimo naš servis!

Sajt "LicniOglasi.org" je nastao u cilju spajanja osoba koje žele da uspostave međusobni lični kontakt. Ovaj servis Vam omogućuje upoznavanje, druženje i bračno posredovanje postavljanjem svog oglasa, odnosno kontaktiranjem osoba koje su to već učinile. Lični kontakt ostvarujete isključivo putem telefona. Ni jedna strana ne može da vidi broj telefona ove druge, što omogućuje potpunu anonimnost obe strane. Vaši lični podaci su zaštićeni. Vaš e-mail i broj Vašeg mobilnog telefona niko ne može da sazna. Diskrecija je 100% zagarantovana, sve dok Vi ne odlučite drugačije. A to je samo jedna od prednosti ovog servisa.

Druga prednost ovog sajta, u odnosu na ostale, je pojednostavljen interfejs u cilju lakšeg snalaženja na sajtu. Postavljen je moderan sistem pretrage pomoću kojeg je veoma lako pronaći Vama odgovarajući profil. Pretragu možete vršiti po kategorijama i po ličnim podacima osobe koja je ostavila svoj oglas.

S obzirom da svaka osoba ima nekih obaveza, kako na poslu tako i u kući, normalno je da ne želi da ga svako zove u svako doba dana. Zato smo Vam omogućili zakazivanje sastanka sa određenom osobom u određeno vreme, vreme koje bi odgovaralo obema stranama.

Postavljanje oglasa na sajtu "LicniOglasi.org" je potpuno besplatno, dok korišćenje servisa u svrhu komunikacije dve strane nije besplatno. Kao i svaki posrednički servis, i ovaj servis ima troškove i najveći deo tih troškova odlazi na telefonski račun. Mi Vaš poziv preusmeravamo na mobilni telefon osobe sa kojom želite da razgovarate, i taj poziv prema mobilnom operateru plaća ovaj servis.

Ukoliko se već niste susretali sa sajtovima ovog tipa i ne znate kako da ga koristite, biće nam zadovoljstvo da Vam u tome pomognemo!
Počećemo od glavnog menija koji se nalazi na vrhu svake stranice.

Sledeća stranica »

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks